Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Vacanţă cu peripeţii (film, 2015)

Aventură, comedie.

"Vacation" este o comedie în regia şi scenariul lui Jonathan Goldstein şi John Francis Daley. Din distribuţie fac parte: Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann, Chris Hemsworth, Chevy Chase şi Beverly D'Angelo.


Rusty Griswold (Ed Helms) are o relaţie destul de distantă cu soţia sa, Debbie (Christina Applegate), şi cei doi fii ai lor, timidul James (Skyler Gisondo) şi necomformistul Kevin (Steele Stebbins).

Invidios pe vacanţa pe care prietenul său Jack (Keegan-Michael Key) a avut-o cu familia sa la Paris, Rusty, în speranța de a-şi apropia familia mai mult, decide să anuleze vacanţa pe care ar fi făcut-o în mod obişnuit cu famila la cabana lor din Cheboygan, Michigan, şi în locul acesteia, să facă o călătorie de-a lungul ţării la parcul de distracţii Walley World, la fel cum a avut în urmă cu 30 de ani împreună cu părinţii şi sora lui.

Inutil de spus că lucrurile nu se vor desfăşura precum au fost planificate.


Datele filmului

Regia: Jonathan Goldstein, John Francis Daley
Scenariul: Jonathan Goldstein, John Francis Daley
Imaginea: Barry Peterson
Montajul: Jamie Gross
Muzica: Mark Mothersbaugh

În distribuţie: Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann, Chris Hemsworth, Chevy Chase, Beverly D'Angelo

Durata: 1 h şi 39 minute (99 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: aventură, comedie
Anul apariţiei: 2015
Producători: BenderSpink, David Dobkin Productions, New Line Cinema See
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul prezintă aventurile comice prin care trec ofiţerul Cooper, o poliţistă foarte conformistă, şi protejata sa Daniella Rivera, văduva sexy a unui barosan al drogurilor, pentru a scăpa de mafioţii şi poliţiştii corupţi.
Pe fondul conflictelor istorice dintre Grecia şi Turcia, filmul prezintă povestea lui Fanis Iakovidis, un profesor astronom din Atena care, aşteptând şi pregătind vizita bunicului său grec din Istambul, îşi aduce aminte cu nostalgie de copilăria din exoticul oraş turcesc.
Ben Barber, un agent de pază foarte vorbăreţ, este îndrăgostit de Angela Payton, cu care ar dori să se căsătorească. Singurul obstacol este fratele ei, James Payton, un detectiv foarte nervos din cadrul poliţiei din Atlanta.
Sandu este un bărbat obişnuit, având un fiu şi o afacere. În timp ce mergea acasă, urcând în apartamentul său, Sandu aude o ceartă violentă în apartamentul de la etajul unu, între Laura şi vecinul ei căsătorit, Vali.
Baptiste este un profesor suplinitor foarte bun la o şcoală din sudul Franţei. Totuşi, el nu doreşte să rămână angajat mult timp în acest loc, datorită ataşamentului pe care îl capătă faţă de elevii săi.
Alias este un copil tanzanian deosebit faţă de majoritatea copiilor din Tanzania. Pielea sa nu este neagră ca a majorităţii, ci albicioasă. Dar, albinoşii sunt vânaţi de vracii locali pentru că din părţile corpului lor ei prepară ingrediente magice.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema