Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Nuntă în Toscana (film, 2014)

Comedie, romantic.

"Toscaanse bruiloft" este o comedie romantică în regia lui Johan Nijenhuis, după un scenariu de Klaas de Jong, Johan Nijenhuis şi Bernard Tulp.

Sanne (Sophie van Oers) împreună cu părinţii ei Tom (Ernst Daniël Smid) şi Marla (Simone Kleinsma), conduc pensiunea 'Villa Matrimonio', situată într-o frumoasă zonă din Toscana. Datorită peisajului deosebit, afacerea lor este axată pe organizarea nunţilor. Recent divorţată, organizarea unei nunţi nu este o situaţie confortabilă pentru Sanne.

Dar, soarele pare să răsară pentru ea cand îl cunoaşte pe Jeroen (Jan Kooijman), un avocat venit în Toscana pentru a organiza nunta lui Bob (Diederik Ebbinge), cel mai bun prieten al lui, şi Lisa (Lieke van Lexmond), o jucătoare de hochei. Problema este că deşi se plac, Jeroen nu crede în căsătorii, mai ales că este specializat în divorţuri din care câştigă foarte bine.


Datele filmului

Regia: Johan Nijenhuis
Scenariul: Klaas de Jong, Johan Nijenhuis, Bernard Tulp
Imaginea: Maarten van Keller
Montajul: Bas Icke
Muzica: Ronald Schilperoortş André Rieu

În distribuţie: Medi Broekman, Diederik Ebbinge, Ruud Feltkamp, Matteo van der Grijn, Simone Kleinsma, Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Sophie van Oers

Durata: 1 h şi 46 minute (106 minute)

Categorie: comedie, romantic
Anul apariţiei: 2014
Producători: Farmhouse Film & TV, Johan Nijenhuis & Co, Mollywood
Ţara: Olanda
Limba: daneză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul este o comedie despre o căsătoria lui Ephrain şi Carla, prietena lui, pe care o ceruse în căsătorie în urmă cu 8 ani, atunci când ei aveau vârsta de 10 ani.
Un film compus din două parţi, Fefeleaga, în regia lui Mircea Veroiu, şi La o nuntă, în regia lui Dan Piţa, amândouă parţile având la bază povestirile cu acelaşi nume ale scriitorului Ion Agârbiceanu.
Agentul veteran CIA Peter Devereaux, cu numele de cod "The November Man", s-a retras din activitate când partenerul şi protejatul său, David Mason, a încălcat ordinul său, ucigând un asasin şi omorând din greşeală un copil.
Marks este ofiţer de zbor pe ruta Londra - New York. Deasupra Oceanului Atlantic, primeste mai multe mesaje pe telefon, avertizându-l că cineva din avion va muri la fiecare 20 de minute dacă 150 milioane dolari nu vor fi transferaţi de linia aeriană într-un anumit cont.
Viziuni apocaliptice îl bântuiesc noapte de noapte pe biblicul Noe, prevestindu-i un mare potop. Om înţelept el înţelege mesajul divin: Creatorul va pedepsi lumea distrugând toate formele de viaţă.
Filmul spune povestea călătoriei lui Ricardo şi Dana din Spania în India. Ricardo şi-a petrecut anii transportând hipioţi din Spania în India. Dar, ultimii zece ani Ricardo şi i-a petrecut în scaunul cu rotile, datorită unei boli care acum a ajuns în faza terminală. El vrea să moară pe malul Gangelui.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema