Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Filme online / Comedii

Copilul

Comedie, Dramă, Familie, Film mut

O femeie necăsătorită părăseşte un spital de caritate împreună cu fiul ei nou născut. Ea decide să-şi abandoneze copilul pe bancheta din spate a unui automobil scump, lăsând o notă scrisă de mână în care imploră pe cel care îl găseşte să aibă grijă de el.

Dar, maşina este furată, iar când hoţii descoperă copilul îl abandonează pe stradă.

Un vagabond (Chaplin) găseşte copilul, îl ia şi îl numeşte John. Anii trec şi copilul devine partener al vagabondului în diferite mici infracţiuni. Copilul arunca cu pietre, spărgea geamul ferestrelor, iar vagabondul, lucrând ca geamgiu, le repara apoi contra cost.

Între timp, femeia se îmbogăţeşte şi devine celebră. Dar, pentru a umple golul lăsat în urma abandonului copilului, ea face muncă de caritate. Din întâmplare, mama şi copilul se întâlnesc, dar nu se recunosc.

Când băiatul se îmbolnăveşte, un medic vine să-l vadă, descoperind că vagabondul nu este tatăl copilului şi anunţă autorităţile. Ca urmare, doi bărbaţi vin să ia băiatul la orfelinat.

Datele filmului

Regia: Charlie Chaplin
Scenariul: Charlie Chaplin
În distribuţie: Charlie Chaplin, Edna Purviance, Jackie Coogan

Anul apariţiei: 1921
Durata: 68 minute
Ţara: Statele Unite
Limba: film mut




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

După ce s-a încăierat cu şeful său şi cu unii dintre colegi, un ambalator de portocale încearcă să-şi ajute un coleg de muncă, dar ajunge în conflict cu el. Gen: comedie, film scurt.
O comedie de scurt metraj cu Buster Keaton în roluri multiple.
Buster Keaton încearcă să devină atlet, pentru a-i face pe plac fetei pe care o iubește.
Patru filme de scurt metraj din 1917 - "The Adventurer", "The Cure", "Easy Street" și "The Immigrant" - sunt prezentate sub forma unor episoade, relansate cu muzică și efecte sonore în 1941.
Un tânăr (Buster Keaton) ajunge la New York pentru a găsi o slujbă care să-i permită căsătoria cu iubita sa din orașul natal.
După o serie de incidente neprevăzute, Buster Keaton devine inamicul poliției din Los Angeles.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema