Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Sexul, bată-l vina! (film, 2015)

Comedie.

"Sleeping with Other People" este o comedie în regia şi scenariul lui Leslye Headland. Din distribuţie fac parte: Jason Sudeikis, Alison Brie, Natasha Lyonne, Amanda Peet şi Adam Scott.


După ce cu ani în urmă, pe când erau în liceu, Lainey (Alison Brie) şi Jake (Jason Sudeikis) şi-au pierdut virginitatea unul cu celălalt, ei se reîntâlnesc în New York la un grup de sprijin. O scânteie reapare între ei, dar anii de infidelităţi în serie i-au făcut să jure că relaţia lor va rămâne strict platonică. Cu toate acestea, mai poate iubirea să apară, când te culci cu alte persoane?


Datele filmului

Regia: Leslye Headland
Scenariul: Leslye Headland
Imaginea: Ben Kutchins
Montajul: Paul Frank
Muzica: Andrew Feltenstein, John Nau

În distribuţie: Jason Sudeikis, Alison Brie, Natasha Lyonne, Amanda Peet, Adam Scott

Durata: 1 h şi 35 minute (95 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: comedie
Anul apariţiei: 2015
Producători: Gloria Sanchez Productions, IM Global, Sidney Kimmel Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Jay şi Annie sunt doi soţi care după zece ani de relaţie intensă şi doi copii, simt că flacăra iubirii lor are nevoie de nişte scântei. Astfel, ei au o idee măreaţă, aceea de a-şi filma o partidă de sex sălbatic.
Acţiunea filmului are loc în anul 1929, când tinerii căsătoriţi George şi Serena Pemberton se mută din Boston în Carolina de Nord pentru a deschide o mare afacere cu cherestea.
Vali, un tânăr fermecător însă dezorientat şi nesigur, marcat de faptul că nu a reuşit să intre la facultate, este cercetat de miliţie datorită unor complicităţi la nişte furturi.
Filmul descrie perioada de trei luni din 1965, când Dr. Martin Luther King, Jr. a condus o periculoasă campanie pentru a câştiga drepturile de vot ale afro-americanilor în faţa unei violente opoziţii.
Sătui de a fi mereu subalterni, Nick, Dale și Kurt decid să devină proprii lor şefi. Astfel, ei îşi lansează propria lor afacere.
În urma unui accident, Adaline Bowman rămâne în mod miraculos, timp de opt decenii, la aceeaşi vârstă de 29 ani. În tot acest timp, ea duce o existenţă solitară, fără să se apropie de cineva care ar putea să-i descopere secretul.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema