Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Albinuţa Maya (film, 2014)

Animaţie, aventură, comedie.

"Maya the Bee Movie" este un film 3D de animaţie în regia lui Robert Schwentke, realizat după cartea pentru copii cu acelaşi nume acrisă de Waldemar Bonsels. Din distribuţie fac parte (voci): Coco Jack Gillies, Kodi Smit-McPhee, Joel Franco, Richard Roxburgh, Justine Clarke, Jacki Weaver, Miriam Margolyes, Noah Taylor şi Andy McPhee.


Neastâmpărata albinuţă Maya s-a născut într-o lume plină de reguli. Una dintre aceste reguli este să nu aibă încredere în viespile care trăiesc dincolo de luncă. Dar, când Maya descoperă un complot prin care lăptişorul de matcă este furat, este alungată din stup pe motiv că este complicea viespilor. Nimeni nu crede că este nevinovată şi toată lumea o evită, cu excepţia celui mai bun prieten al ei din luncă, Willy.

După o călătorie lungă şi plină de aventuri până la stupul viespilor, Maya şi Willy vor descoperi adevăratul vinovat şi, împreună cu noii ei prieteni din luncă, trebuie să oprească lupta dintre albine şi viespi, înainte de a fi prea târziu.


Datele filmului

Regia: Alexs Stadermann
Scenariul: Fin Edquist, Marcus Sauermann, bazat pe cartea pentru copii Maya the Bee scrisă de Waldemar Bonsels
Montajul: Adam Smith
Muzica: Ute Engelhardt

În distribuţie (voci): Coco Jack Gillies, Kodi Smit-McPhee, Joel Franco, Richard Roxburgh, Justine Clarke, Jacki Weaver, Miriam Margolyes, Noah Taylor, Andy McPhee.

Durata: 1 h şi 29 minute (89 minute)
Format: 1,85 : 1

Categorie: animaţie, aventură, comedie
Anul apariţiei: 2014
Producători: Screen Australia, Buzz Studios, Studio 100 Media
Ţara: Australia, Germania
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Părintele Gabriel Antinori, un tânăr preot iezuit se ocupă cu verificarea ştiinţifică a unor fenomene inexplicabile. În cercetările lui, i se va alătura Claudia Munari, o tânără psihoterapeut cu o viziune foarte raţională a lumii.
Acţiunea filmului se desfăşoară în secolul al 18-lea şi prezintă povestea tânărului Thomas Ward, un al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu, care este ucenicul Vraciului, Maestrul Gregory, pentru a învăţa să lupte cu spiritele malefice.
Acţiunea filmului se desfăşoară în anul 1963, când agenţia U.N.C.L.E. descoperă o organizaţie criminală internaţională care doreşte să destabilizeze fragilul echilibru dintre puterile mondiale.
Mike Howell, un tip care este drogat aproape tot timpul, locuieşte în Liman, un oraş apatic din West Virginia. El este funcţionar la un magazin, având gânduri serioase cu prietena lui, Phoebe Larson, dar negăsind încă momentul potrivit pentru a o cere în căsătorie.
Agentul 47 lucrează pentru o organizaţie non-guvernamentală foarte secretă care se ocupă cu asasinarea unor persoane foarte importante din diferite colţuri ale lumii.
Acţiunea filmului are loc în anul 1835 în Ţara Românească, când zapciul Costandin este angajat de boierul Iordache pentru a-l găsi pe Carfin, un ţigan sclav care a fugit de pe moşia boierului după ce a avut o aventură cu nevasta acestuia.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema