Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Lupul de pe Wall Street (film, 2013)

Biografie, comedie, crimă.

The Wolf of Wall Street este un film regizat de Martin Scorsese, după un scenariu de Terence Winter, după romanul autobiografic The Wolf of Wall Street de Jordan Belfort. Din distribuţie fac parte: Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner şi Jennifer Lawrence.

Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) este un broker de succes de pe Wall Street. Bogat, conducând firma Stratton Oakmont, el trăieşte viaţa la maximum fără să-şi refuze nimic: putere, bani şi femei. Dar, tentaţia de a avea şi mai mult, îl va transforma într-un lup al finanţelor, acţionând fără scrupule într-o lume a fraudei, corupţiei şi înşelăciunii.

The Wolf of Wall Street are două nominalizări la Globul de Aur SUA 2014 pentru:

- Cel mai bun film
- Cel mai bun actor: Leonardo DiCaprio


Datele filmului

Regia: Martin Scorsese
Scenariul: Terence Winter, după romanul autobiografic The Wolf of Wall Street de Jordan Belfort
Imaginea: Rodrigo Prieto
Montaj: Thelma Schoonmaker
În distribuţie: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jon Favreau, Jean Dujardin

Durata: 3 h (180 min)
Format: 2,35 : 1

Categorie: biografie, comedie, crimă
Anul apariţiei: 2013
Producători: Red Granite Pictures, Sikelia Productions, Appian Way
Ţara: Statele Unite
Limba: engleza




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Larisa, o adolescentă de 16 ani, trăieşte într-un mic oraş de la mare. Relaţia cu mama ei, care se luptă cu lipsa banilor, este departe de a fi ideală, în plus, ea trebuie să aibă grijă şi de bunică.
Legaţi printr-un destin comun, Frank, un inventator genial şi Casey, o tânără plină de curiozitate ştiinţifică, vor călători într-o misiune periculoasă pentru a descoperi secretele unui loc enigmatic.
Lucy trăieşte în Taipei, într-o lume a mafiei, a bandelor de stradă, a drogaţilor şi poliţiştilor corupţi. Ea este forţată să lucreze pe post de 'catâr de droguri', adică să transporte droguri pentru mafie.
Billy Hope este un boxer care trăieşte în New York împreună cu soţia Maureen şi fata lor, Leila. Dar, lucrurile se vor schimba dramatic pentru Billy când, în urma unei altercaţii, pierde tot: familia, casa şi posibilitatea de a boxa.
Ema este o frumoasă prezentatoare TV, fiind gazda unei emisiuni de investigaţii foarte apreciate. Perfecţionistă, Ema nu ezită în a face orice efort, financiar sau chiar cu riscul afectării sănătăţii, pentru a se menţine în preferinţele telespectatorilor.
Într-un mic oraş de pe costa Mării Barents, trăieşte Nikolai, soţia sa Lilya şi Romka, fiul lor adolescent, o familie care are tot ce-i trebuie. Dar, viaţa lor se schimbă când Mer, primarul corupt al localităţii, pune ochii pe pământul, casa şi micul atelier de reparaţii al lui Nikolai.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema