Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Legenda lui Hercule (film, 2014)

Acţiune, aventură.

The Legend of Hercules este un film american în regia lui Renny Harlin. Din distribuţie fac parte: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan şi Liam McIntyre.

În anii 1200 î.e.n., în Grecia Antică, în noaptea când soţul ei, regele Amphitryion (Scott Adkins), sărbătorea victoria asupra unui regat vecin, regina Alcmene (Roxanne Mckee), soţia lui, concepe un băiat al cărui tată era Zeus. Copilul va purta numele Alcides, dar mama sa îl va numi în secret Hercule. El era copilul dorit de regină pentru a birui tirania regelui şi a aduce pacea în regat.

Dar, Hercule (Kellan Lutz), îndrăgostit de Hebe (Gaia Weiss), prinţesa Cretei, atrage mânia tatalul său, regele Amphitryion, care îl trimite să se alăture armatei sale din Egipt, iar pe Hebe i-o acordă fratelui sau mai mare, Iphicles (Liam Garrigan). Când Hercule află cine este tatăl lui real şi care îi este destinul, el va avea de ales: să fugă cu iubirea lui, prinţesa Hebes, sau să lupte asemenea unui erou.


Datele filmului

Regia: Renny Harlin
Scenariul: Daniel Giat, Giulio Steve, Renny Harlin, Sean Hood
Imaginea: Sam McCurdy
Montaj: Vincent Tabaillon
Muzica: Tuomas Kantelinen
În distribuţie: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Liam McIntyre

Durata: 1 h şi 39 min (99 min)

Categorie: acţiune, aventură
Anul apariţiei: 2014
Producător: Millennium Films
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului are loc în New York-ul anului 1974. Chris, un bărbat în vârstă de 50 de ani, tocmai a fost eliberat după nouă ani de închisoare, datorită unei crime comise cu ani în urmă.
Instantaneu, fără nici un fel de avertisment, Apocalipsa biblică loveşte lumea. Milioane de oameni dispar fără urmă, numai hainele și bunurile rămân în urma lor. Într-o clipă, groaza şi haosul se răspândesc pe întregul Pământ.
Acţiunea filmului se desfăşoară în perioada prohibiţiei în Franklin County, Statul Virginia. Într-o perioadă de criză economică şi de secetă, trei fraţi, îşi câştigau traiul zilnic în urma unei afaceri ilegale cu alcool, pe care îl produceau şi îl vindeau.
În acest al doilea film din saga “Maze Runner”, Thomas şi prietenii săi din Luminiş se confruntă cu cea mai provocare de până acum: căutarea unor indicii despre o misterioasă şi puternică organizaţie cunoscută ca WCKD.
Când Thomas se trezeşte captiv într-un labirint imens, el nu-şi mai aminteşte nimic despre lumea exterioară. Împreună cu el mai sunt aproximativ 60 de tineri care trebuie să înveţe să supravieţuiască în acest mediu complet închis.
Filmul prezintă povestea lui Jep Gambardella, un scriitor cu un farmec aparte, care acum în pragul bătrâneţii este sedus de pasiunile şi amintirile frumoase din Roma tinereţii sale.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema