Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

The Grand Budapest Hotel (film, 2014)

Comedie, dramă.

The Grand Budapest Hotel este un film american în regia şi scenariul lui Wes Anderson. Din distribuţie fac parte: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Jude Law, Harvey Keitel, Bill Murray, Edward Norton, Saoirse Ronan, Léa Seydoux, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Tom Wilkinson şi Owen Wilson.

Gustave H. (Ralph Fiennes) este excentricul portar de la marele hotel The Grand Budapest Hotel din perioada interbelică. Prietenul lui este Zero Moustafa (Tony Revolori), tânărul hamal al hotelului. Dar, lucrurile se complică când Madame D. (Tilda Swinton), o fostă iubită a lui Gustave din tinereţe, este găsită moartă în camera ei de hotel.

Suspectat de crimă şi de furtul unul tablou renascentist foarte valoros, Gustave va trebui să treacă prin nenumărate aventuri, care se suprapun peste un furt de proporţii şi lupta pentru o avere de familie, totul pe fundalul schimbărilor dramatice de pe continent.


Datele filmului

Regia: Wes Anderson
Scenariul: Wes Anderson, după o poveste de Wes Anderson şi Hugo Guinness
Imaginea: Robert Yeoman
Montaj: Barney Pilling
Muzica: Alexandre Desplat
În distribuţie: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Jude Law, Harvey Keitel, Bill Murray, Edward Norton, Saoirse Ronan, Léa Seydoux, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Tom Wilkinson, Owen Wilson

Categorie: comedie, dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: Scott Rudin Productions, Indian Paintbrush, Studio Babelsberg
Ţara: Statele Unite, Germania
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Wallace a renunţat la facultatea de medicină după ce a aflat că prietena sa are o aventură cu profesorul de anatomie. Dezamăgit de încă o relaţia eşuată, Wallace decide să facă o pauză sentimentală timp de un an.
Robert McCall, un ofiţer de informaţii specializat în operaţiuni sub acoperire, doreşte să lase în urmă trecutul misterios şi să înceapă o nouă viaţă. Pentru aceasta îşi înscenează propria moarte şi începe o viaţă liniştită în Boston.
Iniţial un film din două părti care prezentau aceeaşi poveste a tinerilor căsătoriţi Eleanor Rigby şi Connor Ludlow din New York, dar văzută din punctul de vedere al fiecărui partener.
Ray Breslin este unul dintre cei mai buni specialişti în securitatea închisorilor de maximă siguranţă. El şi-a petrecut ani din viaţă încarcerat, asemenea oricărui deţinut, pentru a găsi o modalitate de evadare dintr-o astfel de închisoare.
Acţiunea filmului are loc în New York City, unde întunericul stăpâneşte oraşul cuprins de crime. Responsabil de toate aceste fărădelegi este Shredder, şeful The Foot Clan, care controlează cu o mână de fier totul, de la poliţie până la politicieni.
În anul 2029, John Connor, liderul Rezistenţei umane, conduce războiul împotriva roboţilor. În bătălia de la Los Angeles, este înştiinţat de către armata sa, că Skynet îl va ataca pe două fronturi, trecut şi viitor, şi acest lucru va schimba soarta războiului.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema