Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Desene animate / Popeye Marinarul

Popeye Festival

Desene animate

Popeye Festival este compus din nouă filme de desene animate din seria Popeye Marinarul, produse de Fleischer Studios (1933-1942) şi Famous Studios (1942-1957).

Popeye Festival cuprinde:

Customers Wanted (1939)
Spree Lunch (1957)
Shuteye Popeye (1952)
With Poopdeck Pappy (1940)
With Little Swee'Pea (1936)
Insect to Injury (1956)
I'm in the Army Now (1936)
A Haul in One (1956)
Taxi-Turvy (1954)


Durata: 57 minute şi 33 secunde
Anul apariţiei: 1936-1957
Limba: engleză
Ţara: Statele Unite




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

I Wanna Be a Life Guard este un film de desene animate din seria Popeye Marinarul, în regia lui Dave Fleischer, produs de Fleischer Studios pentru Paramount Pictures.
Popeye, Bluto și Olive sunt muncitori în fabrică. Cum Olive este lipsită de îndemânare, Popeye și Bluto sunt gata să-i vină în ajutor.
Popeye serbează împreună cu cei doi nepoți ai săi, ziua națională a Americii. Cum cei mici sunt neastâmpărați, Popeye are grijă să-i ferească de probleme.
Popeye și Olive caută o comoară. Bluto însă, vrea comoara numai pentru el. Așa că, inevitabil, Popeye și Bluto se încaieră.
Popeye și Bluto sunt proprietari de săli de jocuri. Ei nu se înțeleg în privința unui client și încep să se bată. Clientul profită de ocazie și taie bilete la meciul de box devenit brusc foarte popular.
Popeye și Olive călătoresc în Orient și sunt vrăjiți de "misticul" Bluto. După ce reușesc să scape de vrăjile lui Bluto, Popeye și Olive se întorc acasă pe un covor zburător.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, cinema