Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Supravieţuitorul (film, 2013)

Acţiune, biografie, dramă, thriller, război.

Lone Survivor este un film american de război, scris şi regizat Peter Berg. Din distribuţie fac parte: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch, Ben Foster şi Eric Bana.

Filmul este inspirat din memoriile lui Marcus Luttrell, membru al Navy SEAL Team 10, despre eşecul misiunii "Operation Red Wings", consemnate în cartea Lone Survivor scrisă de Marcus Luttrell şi Patrick Robinson.

Pe 28 iunie 2005, în Afganistan, patru membri Navy SEAL, printre care şi Marcus Luttrell (Mark Wahlberg), pornesc în misiune, pentru al captura sau ucide pe conducătorul taliban Ahmad Shahd. Dar, misiunea se termină cu un dezastru, fiind cea mai mare pierdere pentru Navy SEAL din istoria operaţională.


Datele filmului

Regia: Peter Berg
Scenariul: Peter Berg, Based on Lone Survivor by Marcus Luttrell, Patrick Robinson
Imaginea: Tobias A. Schliessler
Montaj: Colby Parker Jr.
Muzica: Explosions in the Sky, Steve Jablonsky
În distribuţie: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch, Ben Foster, Eric Bana

Durata: 2 h şi 1 min (121 min)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, biografie, dramă, thriller, război
Anul apariţiei: 2013
Producători: Emmett/Furla Films, Envision Entertainment, Film 44
Ţara: Statele Unite
Limba: engleza




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Kate Abbott, un funcţionar al Departamentului de Stat al SUA, care lucrează la Ambasada SUA din Regatul Unit, trebuie să fugă după ce i se înscenează mai multe crime pe care nu le-a comis.
Lucas Withe, un poliţist sub acoperire, intră în lumea curselor clandestine de maşini guvernate de banda piloţilor de curse conduse de Vin Serento.
Tânărul bucătar Adam Jones, o celebritate în lumea restaurantelor, pierde totul din cauza drogurilor şi comportamentului haotic: restaurantul şi o carieră promiţătoare.
Folosindu-se de un magnet uriaş, un laborator secret aflat în apropierea Cercului Arctic este furat cu ajutorul unui vehicul misterios.
Acţiunea serialului are loc la Pearson Hardman, una dintre cele mai bune firme de avocatură din New York, unde Mike Ross, un tânăr inteligent cu o capacitate de memorare deosebită, a fost dat afară de la facultatea de drept de la Universitatea Harvard.
Filmul prezintă povestea lui Hazel, o tanară de 16 ani care, după un tratament împotriva cancerului, participă la un grup de sprijin pentru bolnavii de cancer din Indianapolis. La una dintre şedinţe, ea îl cunoaşte pe Augustus, un tânăr bolnav ca şi ea, de cancer.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema