Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Dans interzis (film, 2011)

Comedie, dramă, muzică.

Footloose este un film în regia lui Craig Brewer. Este un remake al filmului cu acelaşi nume din anul 1984. Din distribuţie fac parte: Kenny Wormald, Julianne Hough, Andie MacDowell şi Dennis Quaid.

Ren McCormack (Kenny Wormald), un tânăr plin de viaţă din Boston, se mută în Bomont pentru a locui împreună cu familia unchiului său. În scurt timp va constata că pentru tineri, viaţa în mica localitate este diferită de ce ştia el, dansul şi muzica rock fiind interzise în public.

Firea rebelă şi calităţile sale de excelent dansator sunt imediat remarcate de ceilaţi tineri, în special de frumoasa Ariel Moore (Julianne Hough). Încercând să înlăture aceste legi demodate, Ren va intra in conflict cu reverendul Shaw Moore (Dennis Quaid) (tatăl lui Ariel) şi cu autorităţile locale, ei fiind iniţiatorii legii interzicerii dansului şi muzicii rock.


Datele filmului

Regia: Craig Brewer
Scenariul: Ronny Brewer, Dean Pitchford. După o poveste de Dean Pitchford
Imaginea: Amy Vincent
Montaj: Billy Fox
Muzica: Deborah Lurie, Blake Shelton
În distribuţie: Kenny Wormald, Julianne Hough, Andie MacDowell, Dennis Quaid

Durata: 1 h şi 53 min (113 min)
Format: 2,35 : 1

Categorie: comedie, dramă, muzică, romantic
Anul apariţiei: 2011
Producători: Paramount Pictures, Spyglass Entertainment, Dylan Sellers Productions
Ţara: Statele Unite
Limba: engleza




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Danny Collins este un bătrân rocker care a fost pe culmile gloriei. Când managerul său Frank Grubman descoperă o scrisoare veche de 40 de ani adresată lui de către John Lennon, Danny Collins porneşte într-o călătorie în care îşi redescoperă familia şi începe o nouă viaţă.
Filmul este bazat pe povestea de viaţă a lui Ron Woodroof, un pacient SIDA, care a început o afacere ilegală cu medicamente neaprobate în Texas, atunci când el le-a gasit eficiente în ameliorarea simptomelor sale.
Acţiunea filmului se petrece în anii 86-88 e.n., în perioada războiului dintre Imperiul Roman, condus de împăratul Domiţian, şi daci.
Dwayne Mclaren, un tânăr mecanic auto din orăşelul Cut Bank, caută o modalitate de a pleca din această localitate unde a absolvit liceul cu mulți ani în urmă.
Când Ionuţ şi Mariana se hotărăsc să se căsătorească, familiile lor trebuie să se întâlnească pentru a se cunoaşte. Dar, pentru tatăl lui Ionuţ, această întălnire va însemna surpriza vieţii lui. Cuscrul este chiar 'teroristul' care l-a bătut în timpul evenimentelor din anul 1989.
Au trecut cinci ani de când tânărul viking Hiccup şi dragonul Toothless, au adus pacea între vikingii şi dragonii de pe insula Berk. Acum, cea mai mare distracţie a prietenilor lui Hiccup sunt cursele de dragoni, cu care călătoresc până în înaltul cerurilor, explorând noi teritorii.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema