Ştiri şi informaţii din toată lumea. 24 aprilie 2024

    Ceaiuri

    Ceaiul alb este obţinut din muguri de frunze înainte de deschidere şi frunze tinere ale plantei Camellia Sinensis, printr-o procesare minimă. »
    Ceaiul galben implică de obicei un ceai prelucrat în mod similar cu ceaiul verde, dar cu o fază de uscare mai lentă… »
    Este un ceai obţinut din frunzele plantei Camellia sinensis, un arbust, cunoscut şi sub numele de planta de ceai, printr-un proces de… »
    Ceaiul oolong este un ceai tradiţional chinezesc obţinut din plata Camellia Sinensia printr-un proces unic de oxidare incompletă. »
    Ceaiul pu-erh, sau pu'er, este un ceai microbian fermentat obţinut prin acţiunea mucegaiurilor, bacteriilor şi drojdiilor pe frunzele recoltate ale plantei de… »
    Ceaiul rooibos este obţinut din frunzele plantei Aspalathus linearis, arbust din aceeaşi familie cu salcâmul. »
    Este un ceai originar din China, obţinut din frunzele plantei Camellia sinensis, care sunt foarte puţin oxidate în timpul procesării şi îşi… »
    Kukicha, sau ceaiul de crenguţe, cunoscut şi sub numele de bōcha sau ceai de trei ani, este un amestec japonez din tulpini,… »
    Ceaiul Lapacho sau Taheebo, mai este cunoscut şi ca ceai poui, pau d'arco, sau ipê. Nu este un ceai uzual, ci unul… »
    Mate, cunoscută şi ca yerba mate, chimarrão sau cimarrón, este o băutură sud-americană, bogată în cafeină, obţinută prin infuzarea frunzelor uscate de… »




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA: