Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Desene animate / Betty Boop

Betty Boop: Montaniarzii muzicali

Gen: desene animate

Musical Mountaineers (Montaniarzii muzicali) este un film scurt de desene animate cu Betty Boop realizat de Studiourile Fleischer.


În timp ce îşi conducea automobilul pe drumuri de munte, Betty Boop rămâne fără combustibil. Când cere ajutor unei familii care locuia într-o baracă din apropiere, proprietarul Zonk Peter şi familia sa o privesc cu suspiciune, confundând-o cu cineva rău, dar Betty îi cucereşte cu dansul ei.

Curând, întreaga familie începe să cânte şi să danseze. Noi prieteni ai lui Betty o ajută acum să pornească din nou la drum, umplându-i rezervorul cu combustibil.


Regia: Dave Fleischer
Animaţie: Thomas Johnson, Harold Walker
În distribuţie (voce): Margie Hines

Durata: 7 min
Anul apariţiei: 1939
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Betty îl lasă dormind pe Pudgy în camera ei şi pleacă pentru a-şi ţine spectacolul.
Un joc de şah real devine o întrecere animată pentru a obţine favorurile lui Betty Boob. Betty o întruchipează pe regina neagră, iar Bimbo pe regele alb. Regele negru, Old King Cole, o răpeşte pe Betty ducând-o în castelul său.
Betty se trezeşte dimineaţa după petrecerea de ziua ei. Casa este un dezastru, iar Betty trebuie să facă curat. Grampy apare la uşă invitând-o la plimbare, dar ea refuză, spunând că nu poate până nu termină treburile.
Filmul începe cu o secvenţă live cu un reporter care îl întreabă pe Max Fleischer despre Betty Boop. Max o desenează pe Betty care prinde viaţă, şi îi solicită să joace o serie de piese care au făcut-o celebră.
În timp ce Betty încearcă să facă aluatul pentru tort, o muscă enervantă o hărţuieşte pe ea şi pe căţeluşul Pudgy.
O oglindă magică o proclamă pe Betty Boop "cea mai frumoasă din ţară", spre mânia reginei, care le porunceşte gardienilor ei, Bimbo şi Koko, să o decapiteze pe Betty.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, cinema