Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

O oră de linişte (film, 2014)

Comedie.

"Une heure de tranquillité" este o comedie în regia lui Patrice Leconte, după un scenariu de Patrice Leconte şi Florian Zeller, având la bază piesa cu acelaşi nume de Florian Zeller.


Într-o sâmbătă, stomatologul şi pasionatul de jaz Michel (Christian Clavier) vizitează un târg de vechituri de unde cumpără un album muzical pe care îl căuta de foarte mult timp. Ajuns acasă, Michel se instalează în camera de zi nerăbdător să asculte albumul în linişte.

Dar, întreagă lume pare să conspire împotriva lui Michel: soţia lui, Nathalie (Carole Bouquet), a ales chiar acum să-şi povestescă revelaţiile, fiul său a sosit pe neaşteptate, unul dintre prieteni bate la uşă, amanta decide să facă chiar acum destăinuiri despre relaţia lor, în timp ce mama sa îl caută în mod continuu pe telefonul mobil... să nu mai vorbim de faptul că această zi este chiar Ziua Vecinilor.

În mijlocul acestor dezastre, este posibil ca Michel să aibă un pic de linişte?


Datele filmului

Regia: Patrice Leconte
Scenariul: Patrice Leconte, Florian Zeller, Based on the play Une heure de tranquillité by Florian Zeller
Imaginea: Jean-Marie Dreujou
Montajul: Joëlle Hache
Muzica: Éric Neveux

În distribuţie: Christian Clavier, Carole Bouquet, Valérie Bonneton, Rossy de Palma, Stéphane De Groodt, Sébastien Castro
Durata: 1 h şi 19 minute (79 minute)

Categorie: comedie
Anul apariţiei: 2014
Producători: Fidélité Films, Wild Bunch, TF1 Films Production
Ţara: Franţa
Limba: franceză, spaniolă, poloneză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Datorită unei tablete magice, preşedintele Theodore Roosevelt este trezit la viaţă împreună cu animale, artefacte şi alte figuri istorice din Muzeul de Istorie Naturală din Londra.
Filmul, care se bazează pe evenimente reale, prezintă povestea lui Carrie Davis, o consilieră a unei agenţii pentru forţa de muncă, care ajută nişte refugiaţi sudanezi să se integreze, după ce ei au câştigat la loteria pentru emigrare în Statele Unite.
Paolo este un italian care lucrează în Paris pe autobuzele cu turişti care fac turul oraşului. El tocmai a cerut-o în căsătorie pe Greta, o stewardesă nemţoaică, când o zăreşte pe Cécile, o franţuzoaică superbă, care se deplasa cu bicicleta pe străzile Parisului.
În speranţa stabilirii unei comunicări paşnice cu viaţa extraterestră, NASA lansează o capsulă cu imagini şi înregistrări despre viaţa şi culturile de pe Pământ, capsulă care urmează să călătorească în spaţiu interplanetar.
Când ofiţerii Schmidt şi Jenko eşuează în prinderea Duhului, un traficant de droguri, ei sunt trimişi să lucreze pentru căpitanul Dickson care îşi desfăşoară activitatea tot pe strada Jump Street, dar de data aceasta la numărul 22.
Sanne împreună cu părinţii ei conduc pensiunea 'Villa Matrimonio'. Datorită peisajului deosebit, afacerea lor este axată pe organizarea nunţilor. Recent divorţată, organizarea unei nunţi nu este o situaţie confortabilă pentru Sanne.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema