Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Tribul (film, 2014)

Dramă.

"The Tribe" este o dramă ucrainiană în regia şi scenariul lui Myroslav Slaboshpytsky. Filmul a candidat la premiul Oscar 2015 pentru Cel mai bun film strain.


Acţiunea filmului are loc într-o şcoală internat pentru surdo-muţi, băieţi şi fete. Un baiat timid ajuns la acest internat încearcă să-şi găsească loc în acest mediu în care operează un grup de crimă organizată care se ocupă cu jaful şi prostituţia. Desemnat să fie proxenetul uneia dintre fete, de care se îndrăgosteşte, el trebuie să parcurgă un drum periculos.

În acest film nu există dialog sau subtitrare, comunicarea personajelor făcându-se în limbajul mimico-gestual al surdo-muţilor.


Datele filmului

Regia: Myroslav Slaboshpytsky
Scenariul: Myroslav Slaboshpytsky
Imaginea: Valentyn Vasyanovych
Montajul: Valentyn Vasyanovych

În distribuţie: Hryhory Fesenko, Yana Novikova, Rosa Babiy

Durata: 2 h şi 10 minute (130 minute)

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: Garmata Film Production, Ukrainian Film Agency, Hubert Bals Fund, Development of Ukraine
Ţara: Ucraina, Olanda
Limba: ucrainiană




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Marc este un auditor fiscal din Paris care are o misiune profesională într-un orăşel de provincie. El o cunoaşte pe Sylvie şi îşi petrec împreună timpul conversând şi plimbându-se pe străzi, şi sfârşind prin a se îndrăgosti unul de altul.
După ce, în urmă cu patru ani, şi-a părăsit soţia franţuzoaică, Maria, şi copiii, Ahmad, un bărbat iranian, se reîntoarce în Franţa pentru a da curs divorţului intentat de soţie.
Frank Martin, fost mercenar în operaţiuni speciale, duce acum o viaţă mai puţin periculoasă, sau aşa crede el, transportând pachete clasificate pentru anumite persoane.
Acţiunea are loc la patru ani după evenimentele devastatoare în urma invaziei oraşului Chicago din filmul anterior Transformers: Dark of the Moon. Acum, umanitatea nu mai are încredere în roboţii Autobots, oficialii guvernamentali încercând să îi distrugă complet.
Omul de afaceri miliardar Damian Hayes este diagnosticat cu cancer. Aflând de o procedură medicală radicală care i-ar putea prelungi viaţa, el decide să se supună acesteia, prin care conştiinţa sa este transferată într-un corp tânăr şi sănătos.
Studentele din grupul muzical Barden Bellas revin acum în forţă şi sunt mai bune ca niciodată. După ce au fost umilite în faţa preşedintelui Statelor Unite, studentele pleacă într-un nou circuit pentru a-şi recăpăta faima.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema