Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Cel mai lung drum (film, 2015)

Dramă, romantic.

"The Longest Ride" este o dramă romantică în regia lui George Tillman, Jr., după un scenariu de Craig Bolotin, bazat pe romanul "The Longest Ride" de Nicholas Sparks.


Ira Levinson (Alan Alda) este un văduv în vârstă, soția sa Ruth fiind decedată de aproximativ nouă ani. Ei nu au putut avea copii, dar acest lucru nu i-a împiedicat să se iubească foarte mult. Într-o zi de iarnă, Ira merge cu maşina la locul unde el şi Ruth au petrecut luna de miere, dar, datorită vremii nefavorabile şi drumului îngheţat derapează într-o râpă. Cu oasele fracturate şi îngheţat, lui Ira îi apare imaginea lui Ruth care-l ţine în viaţă, dându-i puterea de a trăi.

Sophia Danko (Britt Robertson) este o studentă la istoria artei care tocmai a rupt relaţia cu Brian, prietenul ei. Pentru a se rupe complet de trecut, se implică într-o nouă relaţie cu Luke (Scott Eastwood), un tânăr cowboy care locuiește la o fermă pe care o întreţine cu banii câștigați la concursurile de rodeo. Când suferă un accident în urma căruia nu mai poate participa la concursurile de rodeo fără să-şi rişte viaţa, Luke trebuie să facă o alegere dificilă: să renunţe la rodeo cu riscul de a pierde ferma ipotecată, sau să participe cu riscul vieţii, dar să-şi salveze ferma?

Ira și soția sa, Sophia şi Luke, sunt două cupluri diferite, cu puţine lucruri în comun, dar evenimentele din viaţa lor îi vor reuni în cele mai neașteptate moduri.


Datele filmului

Regia: George Tillman, Jr.
Scenariul: Craig Bolotin, bazat pe romanul The Longest Ride de Nicholas Sparks
Imaginea: David Tattersall
Montajul: Jason Ballantine
Muzica: Mark Isham

În distribuţie: Britt Robertson, Scott Eastwood, Jack Huston, Oona Chaplin, Alan Alda, Melissa Benoist, Lolita Davidovich

Durata: 2 h şi 19 minute (139 minute)

Categorie: dramă, romantic
Anul apariţiei: 2015
Producători: Fox 2000 Pictures, Temple Hill Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului începe în anii '80 când un absolvent de liceu este ajutat de Securitate să părăsească România. După câţiva ani buni, agentul de securitate care l-a recrutat îi cere să-i plătească serviciul pe care i l-a făcut: să execute o crimă.
După şcoală, Richards/Mr. Fantastic face în garajul său diferite experienţe în care explorează Universul. În urma unei experienţe, corpul său capătă puterea de a lua diferite forme şi mărimi.
Hiro Hamada, un mic geniu în vârstă de 14 ani în robotică îşi petrece cea mai mare parte a timpului în lupte ilegale de roboţi.
Acţiunea filmului se petrece în Algeria, între anii 1930-1960, relatând viaţa tânărului algerian Younes, crescut prin adopţie de unchiul său, un farmacist în oraşul Oran.
Carly Whitten tocmai a început o relaţie cu Mark King. Dar lucrurile se schimbă brusc când Carly descoperă că Mark este căsătorit.
Helen, o femeie care lucrează pentru o organizație non-guvernamentală îşi formează o relație specială cu Hadji, un băiat de 9 an, din Cecenia sfâșiată de război.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema