Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Ispita (film, 2014)

Thriller.

"The Loft" este un thriller în regia lui Erik Van Looy, după un scenariu de Bart De Pauw şi Wesley Strick. Filmul este remake al filmului belgian Loft (2008).


Cinci bărbaţi casătoriţi închiriază un apartament pe care, în mod discret, îl folosesc pentru fantezii sexuale cu diferite amante. Dar, lucrurile se complică când în apartament este găsit cadavrul unei femei necunoscute.

Cum fiecare are o cheie de la apartament, nimeni altcineva neputând sa intre, bărbaţii încep să se suspecteze între ei de crimă.


Datele filmului

Regia: Erik Van Looy
Scenariul: Bart De Pauw, Wesley Strick, Story by Bart De Pauw, Based on Loft by Erik Van Looy
Imaginea: Nicolas Karakatsanis
Montajul: Eddie Hamilton
Muzica: John Frizzell

În distribuţie: Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller, Eric Stonestreet, Matthias Schoenaerts, Rhona Mitra, Rachael Taylor, Isabel Lucas

Durata: 1 h şi 48 minute (108 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: Thriller
Anul apariţiei: 2014
Producători: Anonymous Content, Dark Castle Entertainment, Woestijnvis
Ţara: Belgia, Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Genialul industriaş miliardar Tony Stark, cel care a inventat costumul-armură Iron Man, luptă înpotriva unui inamic a cărui rază de acţiune nu cunoaşte limite.
Nester Patou, un poliţist cinstit, este transferat într-un cartier periferic al Parisului. Dorind să impună litera legii, el face razii, arestând toate prostituatele care îşi desfăşurau activitatea pe străzi.
Film românesc în regia lui Mircea Mureşan, după un scenariu de Titus Popovici, bazat pe romanul "Ion" al scriitorului Liviu Rebreanu.
Când tatăl ei îşi găseşte un nou loc de muncă în San Francisco, Riley, o tânără fată, va fi smulsă din viaţa ei plăcută din Midwest. Riley este ghidată de emoţiile sale Bucuria-Joy, Frica-Fear, Mânia-Anger, Dezgustul-Disgust şi Tristeţea-Sadness.
Amadeo, un scriitor care suferă de lipsă de inspiraţie, se întoarce în Havana după şaisprezece ani de exil. Prietenii săi s-au adunat la o terasă cu vedere la bulevardul Malecon, aşteptându-l nerăbdători.
Pământul este devastat, iar umanitatea ameninţată cu dispariţia. Când este descoperită o gaură care „leagă” zone îndepărtate ale Universului, exploratorii pornesc într-o călătorie care transcende spaţiul şi timpul uman.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema