Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Darul (film, 2015)

Mister, thriller.

"The Gift" este un thriller psihologic în regia şi scenariul lui Joel Edgerton. Din distribuţie fac parte: Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton, Tim Griffin şi Allison Tolman.


Simon (Jason Bateman) şi Robyn (Rebecca Hall) sunt un cuplu de tineri căsătoriţi care au viaţa pe care şi-au dorit-o. Dar, întâlnirea cu Gordo (Joel Edgerton), un fost coleg de liceu de-al lui Simon, va transforma lumea lor liniştită într-un haos chinuitor.

La început, Simon nu şi-l mai aminteşte pe Gordo, dar după o serie de întâlniri inopinate şi de cadouri misterioase, un secret teribil din viaţa lor iese la iveală după mai bine de 20 de ani. Aceste dezvăluiri o vor marca pe Robyn, ea trebuind să-şi răspundă la întrebarea: cât de bine ştim oamenii de lângă noi şi cât cunoaştem cu adevărat din trecutul lor?


Datele filmului

Regia: Joel Edgerton
Scenariul: Joel Edgerton
Imaginea: Eduard Grau
Montajul: Luke Doolan
Muzica: Danny Bensi, Saunder Jurriaans

În distribuţie: Jason Bateman, Rebecca Hall, Joel Edgerton, Tim Griffin, Allison Tolman

Durata: 1 h şi 48 minute (108 minute)

Categorie: mister, thriller
Anul apariţiei: 2015
Producători: Blue-Tongue Films, Blumhouse Productions
Ţara: Australia, Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Diana Scott, o tânără model foarte atrăgătoare, este căsătorită cu Tony Bridges. Într-o zi, îl cunoaşte pe Robert Gold, un director de televiziune bine-cunoscut, cu care începe o relaţie pasională.
Sean ajunge cu trupa sa de dans, The Mob, la Los Angeles pentru a câştiga nişte contracte. Neavând noroc, trupa decide să plece înapoi la Miami. Sean decide însă să rămână şi să-şi încerce norocul pe cont propriu.
Ren McCormack, un tânăr plin de viaţă din Boston, se mută în Bomont pentru a locui împreună cu familia unchiului său. În scurt timp va constata că pentru tineri, viaţa în mica localitate este diferită de ce ştia el, dansul şi muzica rock fiind interzise în public.
Danny Collins este un bătrân rocker care a fost pe culmile gloriei. Când managerul său Frank Grubman descoperă o scrisoare veche de 40 de ani adresată lui de către John Lennon, Danny Collins porneşte într-o călătorie în care îşi redescoperă familia şi începe o nouă viaţă.
Filmul este bazat pe povestea de viaţă a lui Ron Woodroof, un pacient SIDA, care a început o afacere ilegală cu medicamente neaprobate în Texas, atunci când el le-a gasit eficiente în ameliorarea simptomelor sale.
Acţiunea filmului se petrece în anii 86-88 e.n., în perioada războiului dintre Imperiul Roman, condus de împăratul Domiţian, şi daci.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema