Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Tăietura (film, 2014)

Dramă, istoric.

"The Cut" este o dramă istorică în regia lui Fatih Akın, după un scenariu de Fatih Akın şi Mardik Martin.


Anul 1915, Turcia. Nazaret Manoogian (Tahar Rahim), un tânăr fierar armean, trăieşte împreună cu soţia şi cele două fete gemene ale lor în satul natal, Mardin. Într-o noapte, Nazaret şi fratele său, Hrant, împreună cu ceilalţi locuitori armeni, sunt ridicaţi de soldaţii turci şi duşi la muncă forţată în deşert.

Reuşind să supravieţuiască omorurilor de aici, Nazaret este devastat când află că întreaga sa famile a fost ucisă. După trei ani, în 1918, sfârşitul războiului îl găseşte la Alep, unde află că cele două fiice ale sale ar fi în viaţă. Cuprins de speranţa de a-şi vedea copii, Nazaret porneşte, timp de cinci ani, într-o călătorie epică din Asia până în America, unde sfârşitul acesteia va fi un nou început pentru el.


Datele filmului

Regia: Fatih Akın
Scenariul: Fatih Akın, Mardik Martin
Imaginea: Rainer Klausmann
Montajul: Andrew Bird
Muzica: Alexander Hacke

În distribuţie: Tahar Rahim, Simon Abkarian, Makram Khoury, Hindi Zahra, Kevork Malikyan

Durata: 2 h şi 18 minute (138 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: dramă, istoric
Anul apariţiei: 2014
Producători: Bombero International, Pyramide Productions, Corazón International
Ţara: Germania, Franţa, Polonia, Italia, Canada, Turcia
Limba: armeană, arabă, turcă, kurdă, spaniolă, engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Un film american de război, scris şi regizat Peter Berg. Filmul este inspirat din memoriile lui Marcus Luttrell, membru al Navy SEAL Team 10, despre eşecul misiunii "Operation Red Wings", consemnate în cartea Lone Survivor scrisă de Marcus Luttrell şi Patrick Robinson.
Kate Abbott, un funcţionar al Departamentului de Stat al SUA, care lucrează la Ambasada SUA din Regatul Unit, trebuie să fugă după ce i se înscenează mai multe crime pe care nu le-a comis.
Lucas Withe, un poliţist sub acoperire, intră în lumea curselor clandestine de maşini guvernate de banda piloţilor de curse conduse de Vin Serento.
Tânărul bucătar Adam Jones, o celebritate în lumea restaurantelor, pierde totul din cauza drogurilor şi comportamentului haotic: restaurantul şi o carieră promiţătoare.
Folosindu-se de un magnet uriaş, un laborator secret aflat în apropierea Cercului Arctic este furat cu ajutorul unui vehicul misterios.
Acţiunea serialului are loc la Pearson Hardman, una dintre cele mai bune firme de avocatură din New York, unde Mike Ross, un tânăr inteligent cu o capacitate de memorare deosebită, a fost dat afară de la facultatea de drept de la Universitatea Harvard.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema