Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

O zi în pantofii altcuiva (film, 2014)

Comedie, dramă, fantezie.

"The Cobbler" este o comedie-dramă în regia lui Josh Boone, după un scenariu de Scott Neustadter şi Michael H. Weber, având la bază romanul cu acelaşi nume al scriitorului John Green. Din distribuţie fac parte: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff, Willem Dafoe şi Laura Dern.


Max Simkin (Adam Sandler) este un cizmar din New York. Deziluzionat de rutina din viaţa zilnică, el repară pantofi în acelaşi atelier pe care la moştenit de la tatăl său (Dustin Hoffman). Dar, viaţa lui se schimbă în mod miraculos când maşina de cusut pielea se strică şi o înlocuieşte cu una veche, moştenire de familie.

Deoarece această maşină antică are o putere magică, ea îi va permite lui Max să se transforme în diferite persoane. Astfel, cu noua putere dobândită, Max va descoperi cine sunt cu adevărat cei cărora le repară pantofii, încercând să facă o lume mai bună pentru cei din jurul său.


Datele filmului

Regia: Thomas McCarthy
Scenariul: Thomas McCarthy, Paul Sado
Imaginea: W. Mott Hupfel III
Montajul: Tom McArdle
Muzica: John Debney, Nick Urata

În distribuţie: Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman, Steve Buscemi, Melonie Diaz

Durata: 1 h şi 39 minute (99 minute)

Categorie: comedie, dramă, fantezie
Anul apariţiei: 2014
Producători: Next Wednesday Productions, Voltage Pictures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză, idiş




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Din copilărie, lui Amy i-a fost implantată în minte ideea că monogamia nu este realistică. Acum, când este jurnalistă la o revistă de bărbaţi, ducând o viaţă fără inhibiţii, ea trăieşte după ideea că trebuie să nu se implice profund în relaţii, mai ales în cele romantice.
Într-o sâmbătă, stomatologul şi pasionatul de jaz Michel vizitează un târg de unde cumpără un album muzical. Ajuns acasă, Michel se instalează în camera de zi nerăbdător să asculte albumul în linişte.
Datorită unei tablete magice, preşedintele Theodore Roosevelt este trezit la viaţă împreună cu animale, artefacte şi alte figuri istorice din Muzeul de Istorie Naturală din Londra.
Filmul, care se bazează pe evenimente reale, prezintă povestea lui Carrie Davis, o consilieră a unei agenţii pentru forţa de muncă, care ajută nişte refugiaţi sudanezi să se integreze, după ce ei au câştigat la loteria pentru emigrare în Statele Unite.
Paolo este un italian care lucrează în Paris pe autobuzele cu turişti care fac turul oraşului. El tocmai a cerut-o în căsătorie pe Greta, o stewardesă nemţoaică, când o zăreşte pe Cécile, o franţuzoaică superbă, care se deplasa cu bicicleta pe străzile Parisului.
În speranţa stabilirii unei comunicări paşnice cu viaţa extraterestră, NASA lansează o capsulă cu imagini şi înregistrări despre viaţa şi culturile de pe Pământ, capsulă care urmează să călătorească în spaţiu interplanetar.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema