Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Secretul lui Adaline (film, 2015)

Dramă, romantic.

"The Age of Adaline" este un film în regia lui Lee Toland Krieger, după un scenariu de J. Mills Goodloe şi Salvador Paskowitz. Din distribuţie fac parte: Blake Lively, Michiel Huisman, Kathy Baker, Amanda Crew, Harrison Ford şi Ellen Burstyn.


În urma unui accident, Adaline Bowman (Blake Lively) rămâne în mod miraculos, timp de opt decenii, la aceeaşi vârstă de 29 ani. În tot acest timp, ea duce o existenţă solitară, fără să se apropie de cineva care ar putea să-i descopere secretul.

Dar, întâlnirea întâmplătoare cu Ellis Jones (Michiel Huisman), un filantrop carismatic, reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. După ce, în urma unui week-end cu părinţii lui, secretul ei ar putea fi descoperit, Adaline ia o decizie care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.


Datele filmului

Regia: Lee Toland Krieger
Scenariul: J. Mills Goodloe, Salvador Paskowitz
Imaginea: David Lanzenberg
Montajul: Melissa Kent
Muzica: Rob Simonsen

În distribuţie: Blake Lively, Michiel Huisman, Kathy Baker, Amanda Crew, Harrison Ford, Ellen Burstyn

Durata: 1 h şi 50 minute (110 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: dramă, romantic
Anul apariţiei: 2015
Producători: Lakeshore Entertainment, Sidney Kimmel Entertainment, Sierra / Affinity
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului are loc în anii "1970 în Detroit. Mickey Dawson, soţia lui Frank Dawson, un bogat şi corupt antreprenor imobiliar, este răpită de Ordell Robbie şi Louis Gara, doi foşti deţinuţi.
Timp de 40 de ani, fotograful brazilian Sebastião Salgado a călătorit peste tot în lume, în cele mai interesante şi spectaculoase locuri, căutând să surprindă umanitatea în continua ei schimbare.
Samba, un imigrant din Senegal, se află în Franţa de zece ani, timp în care a lucrat diferite munci umilitoare. Când dosarul lui de rezidenţă este refuzat, este arestat şi aruncat într-un centru de detenţie pentru imigranţi ilegali.
După sfârşitul Războiului Civil, un nou guvern este la putere în Irlanda. În 1932, după zece ani de exil forţat în Statele Unite, Jimmy Gralton se întoarce acasă în Irlanda pentru a-şi ajuta mama la fermă.
Un echipaj de vikingi este prins într-o furtună teribilă şi corabia lor este zdobită. Ei eşuează pe coasta regatului Alba. Captivi în adâncul unui teritoriu inamic, singura lor scăpare este să ajungă la cetatea vikingă Danelagh.
Filmul prezintă ascensiunea atletului Milkha Singh, pornind de la copilăria sa din Punjab marcată de războiul indo-pakistanez, apoi, perioada de sărăcie când nu avea nici un adăpost, intrarea în armata indiană unde este remarcat după ce câştigă un concurs de alegări (...)

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema