Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Ştiri / Societate

    Smart TV poate asculta ceea ce se vorbeşte în camerele unde se află

    Software-ul de recunoaştere vocală instalat pe produsele tip "smart TV", permite ascultarea a ceea ce se vorbeşte în camerele unde sunt instalate. Smart TV poate trage cu urechea la conversaţiile private şi poate transmite tot ce aude.



    Televizoare Smart TV.


    Funcţia de recunoaştere vocală a determinat companiile care produc televizoare "smart" să recomande prudenţă proprietarilor care au televizoarele conectate la Internet.

    Cei care au smart TV ar trebui să nu spună nimic privat sau sensibil în faţa televizoarelor lor.

    Unele companii oferă o serie de opţiuni pentru clienţii care nu vor serviciul de recunoaştere vocală şi afirmă că a fost introdusă o criptare a datelor.

    Dacă un consumator foloseşte funcţia de recunoaştere vocală, comanda vocală este înregistrată, transmisă online către un server al unei terţe companii, care caută să recunoască comanda şi care întoarce ceea ce s-a dorit către aparatul tv.

    18 DECEMBRIE 2022



    TE-AR MAI PUTEA INTERESA

    Dispozitivele portabile prezentate de companii la Mobile World Congress 2014 din Barcelona, care vor fi lansate în cursul anului 2014, se axează pe facilitarea unui stil de viaţă sănătos utilizatorilor.
    Folia cu bule care se sparg făcând deliciul copiilor va fi în curând parte a istoriei. Sealed Air, compania care a dezvoltat acest ambalaj şi l-a comercializat din 1960, este în curs de a dezvolta un nou produs, mai economic, cu un sistem diferit de protecţie.
    După aproape 120 de ore de zbor peste Oceanul Pacific, doar cu energia solară, aeronava Solar Impulse 2 a aterizat în Hawaii, după o călătorie de aproape 7200 km, un nou record mondial de zbor solitar.
    O echipă internaţională de oamenii de ştiinţă au descoperit, pe fundul Mării Mediterane, dovezi ale uneia dintre cele mai mari inundaţii din istoria Pământului.
    După ce a analizat o bază de date despre înregistrările geologice din ultimii 100000 de ani, o echipă de oameni de ştiinţă de la Universitatea din Bristol, Marea Britanie, a descoperit că timpul mediu dintre aşa-numitele super-erupţii vulcanice este de fapt mult mai mic decât se credea anterior.
    Cercetătorii spun că lemurul mare de bambus ar putea muri încet de foame din cauza schimbărilor climatice.