Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Run All Night (film, 2015)

Acţiune, crimă, dramă.

"Run All Night" este un film de acţiune în regia lui Jaume Collet-Serra, după un scenariu de Brad Ingelsby. Din distribuţie fac parte: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Common, Ed Harris şi Vincent D'Onofrio.


Jimmy Conlon (Liam Neeson), zis şi "Groparul", este un asasin al mafiei care acum, la vârsta de 55 de ani, este un alcoolic bântuit de crimele sale. Jimmy este bun prieten cu şeful său mafiot, Sean Maguire (Ed Harris).

Dar când fiul sau, Michael Conlon (Joel Kinnaman) urmează să fie omorât de mafie, Jimmy trebuie să aleagă între familia sa de sânge şi "familia" din care face parte. Astfel, el va trebui să lupte împotriva lui Sean pentru a-l proteja pe Michael cu orice preţ. Pentru a supravieţui, Jimmy şi Michael vor trebui să evite poliţiştii corupţi, ucigaşii pe contract şi mafia.


Datele filmului

Regia: Jaume Collet-Serra
Scenariul: Brad Ingelsby
Imaginea: Martin Ruhe
Montajul: Craig McKay
Muzica: Junkie XL

În distribuţie: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Common, Ed Harris, Vincent D'Onofrio

Durata: 1 h şi 54 minute (114 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, crimă, dramă
Anul apariţiei: 2015
Producători: Energy Entertainment, Vertigo Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Kai, un tânăr proscris japonezo-britanic, trăieşte în satul Ako condus de aristocratul Asano Naganori. Cu toate că nu a fost primit în clanul samurailor condus de Oishi, Kai este un foarte bun luptător, fiind îndrăgostit de Mika, fiica lui Asano.
Acţiunea filmului se desfăşoară în anul 2028 în Statele Unite, când robotica şi tehnologia dronelor dezvoltată de compania OmniCorp, este folosită intensiv la câştigarea războaielor din străinătate.
Un film de animaţie realizat după o poveste de Carlos Saldanha. Filmul este o continuare la primul film Rio (2011), acţiunea începând de data aceasta tot în Rio de Janeiro, dar desfăşurându-se ulterior în pădurile amazoniene.
Ricki, o femeie trecută prin viaţă, este o faimoasă cântăreaţă care a renunţat la tot pentru a-şi îndeplini visul de star rock. După nenumărate concerte, Ricki are acum o şansă de a-şi pune lucrurile în ordine cu familia.
Tânăra Andree Heuschling este recomandată ca model celebrului pictor Pierre-Auguste Renoir, aflat la bătrâneţe. Andree, o fire liberă care pozează nud fără probleme, va atrage atenţia lui Jean Renoir, fiul pictorului, întors de pe front.
Elsa, prinţesa Regatului Arendelle, s-a născut cu puterea magică de a transforma totul în gheaţă. Când sora ei este cerută în căsătorie de către Prinţul Hans, Prinţesa Elsa se opune şi, din neatenţie, aduce chiar în mijlocul verii o iarnă teribilă.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema