Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Oraşe de hârtie (film, 2015)

Dramă, mister, romantic.

"Paper Towns" este o dramă-comedie în regia lui Jake Schreier, după un scenariu de Scott Neustadter şi Michael H. Weber, având la bază romanul cu acelaşi nume al scriitorului John Green.


Acţiunea filmului are loc în oraşul Orlando, Florida, unde tânărul Quentin "Q" Jacobsen (Nat Wolff) locuieşte din copilărie. Vecina lui este Margo Roth Spiegelman (Cara Delevingne), o tânără enigmatică de care mai este încă, în secret, îndrăgostit.

Dar, lucrurile se precipită brusc când, într-o noapte, Margo îl atrage pe Quentin într-o aventură prin oraşul lor natal. A doua zi, Margo nu apare la şcoală şi după câteva zile devine evident că ea a dispărut.

Când toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat cu Margo, Quentin descoperă anumite indicii, lăsate de ea parcă intenţionat pentru el. Pornit împreună cu prietenii lui să o găsească pe Margo, Quentin va avea parte de întâmplări şi aventuri în urmă cărora va descoperi ce înseamnă adevărata prietenie şi adevărata dragoste.


Datele filmului

Regia: Jake Schreier
Scenariul: Scott Neustadter, Michael H. Weber, bazat pe romanul Paper Towns de John Green
Imaginea: David Lanzenberg
Montajul: Jacob Craycroft
Muzica: John Debney, Son Lux

În distribuţie: Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Austin Abrams, Justice Smith, Jaz Sinclair

Durata: 1 h şi 49 minute (109 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: dramă, mister, romantic
Anul apariţiei: 2015
Producători: Fox 2000 Pictures, Temple Hill Entertainment
Ţara: State Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

L’onore e il rispetto este un serial italian difuzat prima dată pe postul de televiziune italian Canale 5 şi care s-a bucurat de un mare succes.
Un documentar biografic despre "One Direction", cea mai de succes formaţie de adolescenţi din lume. Filmul urmăreşte formaţia pe pământ american în turneul "Where We Are".
Când Scott Lang, un excroc mărunt, îmbracă un costum uimitor care îi permite să-şi micşoreze dimensiunile dar să-şi crească exponenţial puterea, el nu are altă opţiune decât să-şi accepte destinul de supererou.
Planeta Krypton se confruntă cu distrugerea iminentă. Kal-El este singurul nou-născut, în mod natural, în ultimele secole pe planetă. Pentru a salva civilizaţia kryptoniană, părinţii lui îi vor infuza codul genetic a rasei kryptoniene şi îl vor trimite cu o navă spaţială pe Pământ.
Filmul prezintă evenimentele dramatice din istoria României, de la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, când Armata Roşie se afla la graniţa României. Singura soluţie acceptabilă era ieşirea din alianţa cu Germania, dar pentru aceasta trebuia înlăturat mareşalul Ion Antonescu.
Max Simkin este un cizmar din New York. El repară pantofi în acelaşi atelier moştenit de la tatăl său. Dar, viaţa lui se schimbă în mod miraculos când maşina de cusut pielea se strică şi o înlocuieşte cu una veche.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema