Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Pan - Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri (film, 2015)

Aventură, familie, fantezie.

"Pan" este un film în regia lui Joe Wright, după un scenariu de Jason Fuchs, bazat pe personajul Peter Pan creat J. M. Barrie. Din distribuţie fac parte: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Amanda Seyfried şi Levi Miller.


Filmul spune povestea unui băiat orfan pe nume Peter (destinat să devină legendarul Peter Pan) care este răpit, împreună cu alţi orfani, de un grup de răufăcători subordonaţi şefului piraţilor, Blackbeard (Barbă Neagră), şi duşi să lucreze în minele din Neverland.

Aici, Peter se împrieteneşte cu câţiva mineri, printre care şi căpitanul James Hook. Ajutat de acesta, Peter încearcă să scape din mină, dar lucrurile nu sunt atât de simple, pentru că Blackbeard pare să ştie cine îi sunt părinţii şi ce secrete îl învăluie pe Peter.


Datele filmului

Regia: Joe Wright
Scenariul: Jason Fuchs, bazat pe personajul Peter Pan creat J. M. Barrie
Imaginea: Seamus McGarvey, John Mathieson
Montajul: Paul Tothill, William Hoy
Muzica: Dario Marianelli

În distribuţie: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Amanda Seyfried, Levi Miller

Format: 2,35 : 1

Categorie: aventură, familie, fantezie
Anul apariţiei: 2015
Producători: Berlanti Productions, Dune Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului se desfăşoară în Primul Război Mondial, în timpul confruntărilor dintre armata austro-ungară, în care luptau şi români ardeleni, şi armata română.
Un urs tânăr, originar din Peru, din pasiune pentru lucrurile britanice, călătoreşte la Londra pentru a-şi găsi o locuinţă şi o familie. Simţindu-se singur şi abandonat în Gara Paddington, el începe să-şi dea seama că viaţa la oraş nu este aşa cum şi-a imaginat-o.
Personajul principal al filmului este Păcală, eroul poveştilor populare româneşti, cunoscut pentru umorul şi isteţimea sa, care rezolvă toate problemele într-un mod neaşteptat.
Russell şi fratele său mai mic, Rodney Jr., locuiesc într-un orăşel în care criza economică îşi face simţită prezenţa. Când printr-o întorsătură a vieţii, Russell intră la închisoare, pentru a scăpa de sărăcie, Rodney Jr. întră în combinaţie cu o bandă de răufăcători.
În Budapesta, Lili, o fată de treisprezece ani trebuie să petreacă trei luni cu tatăl său. Acesta, spre deosebire de fosta sa soţie, mama lui Lili, nu îl are la inimă pe Hagen, câinele mult îndrăgit de Lili.
Acţiunea filmului are loc în oraşul Orlando, Florida, unde tânărul Quentin Jacobsen locuieşte din copilărie. Vecina lui este Margo Roth Spiegelman, o tânără enigmatică de care este îndrăgostit.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema