Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

One Direction: Povestea din culise (film, 2014)

Biografic, documentar.

"One Direction: The Inside Story" este un documentar biografic în regia şi scenariul lui Billy Simpson despre "One Direction", cea mai de succes formaţie de adolescenţi din lume, ai cărei membri sunt Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson. Filmul urmăreşte formaţia pe pământ american în turneul "Where We Are".



One Direction la TV Week Logie Awards 2012. De la stânga la dreapta: Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik and Louis Tomlinson.


One Direction este o trupă pop de băieți din Londra, ai cărei membri sunt Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson.

Deseori descris ca fiind parte a unei noi „invazii britanice” în Statele Unite ale Americii, grupul a vândut peste 14 milioane de discuri single şi 8 milioane de albume, potrivit companiei Modest! Management. Printre realizările lor se numără două premii BRIT şi trei premii MTV Video Music Awards.

În 2010 Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles şi Louis Tomlinson au participat în calitate de candidați solo la audițiile pentru cel de-al şaptelea sezon al concursului muzical britanic The X Factor, nereuşind să treacă în categoria „Băieţi” în „casele juriului”, Ulterior, ei s-au reunit timp de două săptămâni pentru a se cunoaşte reciproc şi a repeta. Harry Styles a sugerat numele „One Direction”.

Primul cântec pe care One Direction l-a interpretat ca grup, dar şi pentru calificarea în „casele juriului” a fost o versiune acustică a piesei „Torn”. Trupa a câştigat rapid popularitate în Regatul Unit, ocupând loculul al treilea în finala concursului The X Factor.

La scurt timp după aceea s-a confirmat că One Direction a semnat un contract de 2 milioane lire sterline cu casa de discuri Syco Music. Înregistrarea albumului de debut a început în ianuarie 2011, când trupa a zburat la Los Angeles pentru a lucra cu producătorul RedOne.

Neil McCormick de la The Daily Telegraph a publicat un articol despre succesului formației în America de Nord, menționând că americanii au lăsat un gol pe piață. Acesta a scris că l-a luat în evidență pe Justin Bieber pentru a demonstra că încă există o piaţă pentru „[...] băieţi drăguţi care pledează pentru dragostea de căţeluş. Și ce ar putea fi mai bun decât un băiat drăguţ, dacă nu cinci?”

Bill Werde, de la revista Billboard, a comentat: „Există o mulţime de posibilităţi aici [..] pentru un fenomen masiv, masiv de succes.” Sonny Takhar, directorul executiv al Syco Music, a atribuit succesul internațional puterii rețelelor de socializare. „Media socială a devenit noul radio.” Will Bloomfield, managerul grupului, a adăugat: „Tipii ăştia trăiesc online, la fel şi fanii lor.” Contul de Twitter al formaţiei a adunat 10 milioane de fani începând cu februarie 2013, la o medie de 21000 pe zi.

Fiecare membru al grupului este cunoscut pentru o trăsătură caracteristică: Horan este „drăguţ”, Malik este „liniştit şi misterios”, Payne este „sensibil”, Styles este „fermecător”, iar Tomlinson este „amuzant”. Horan a comentat despre One Direction: „Încercăm să facem ceva diferit de ceea ce oamenii ar crede că este tipic pentru o trupă de băieţi. Încercăm să facem diferite tipuri de muzică şi să fim noi înşine.”


Datele filmului

Regia şi scenariul: Billy Simpson
Cu: Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik

Categorie: biografic, documentar
Anul apariţiei: 2014




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Când Scott Lang, un excroc mărunt, îmbracă un costum uimitor care îi permite să-şi micşoreze dimensiunile dar să-şi crească exponenţial puterea, el nu are altă opţiune decât să-şi accepte destinul de supererou.
Planeta Krypton se confruntă cu distrugerea iminentă. Kal-El este singurul nou-născut, în mod natural, în ultimele secole pe planetă. Pentru a salva civilizaţia kryptoniană, părinţii lui îi vor infuza codul genetic a rasei kryptoniene şi îl vor trimite cu o navă spaţială pe Pământ.
Filmul prezintă evenimentele dramatice din istoria României, de la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, când Armata Roşie se afla la graniţa României. Singura soluţie acceptabilă era ieşirea din alianţa cu Germania, dar pentru aceasta trebuia înlăturat mareşalul Ion Antonescu.
Max Simkin este un cizmar din New York. El repară pantofi în acelaşi atelier moştenit de la tatăl său. Dar, viaţa lui se schimbă în mod miraculos când maşina de cusut pielea se strică şi o înlocuieşte cu una veche.
Din copilărie, lui Amy i-a fost implantată în minte ideea că monogamia nu este realistică. Acum, când este jurnalistă la o revistă de bărbaţi, ducând o viaţă fără inhibiţii, ea trăieşte după ideea că trebuie să nu se implice profund în relaţii, mai ales în cele romantice.
Într-o sâmbătă, stomatologul şi pasionatul de jaz Michel vizitează un târg de unde cumpără un album muzical. Ajuns acasă, Michel se instalează în camera de zi nerăbdător să asculte albumul în linişte.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema