Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Omul-Furnică (film, 2015)

Acţiune, SF.

"Ant-Man" este un film SF cu supereroi în regia lui Peyton Reed, după un scenariu de Edgar Wright, Joe Cornish, Adam McKay şi Paul Rudd, având la bază personajul Marvel Comics cu acelaşi nume.


Când Scott Lang (Paul Rudd), un excroc mărunt, îmbracă un costum uimitor care îi permite să-şi micşoreze dimensiunile dar să-şi crească exponenţial puterea, el nu are altă opţiune decât să-şi accepte destinul de supererou.

Astfel, Scott va trebui să-şi ajute mentorul Dr. Hank Pym (Michael Douglas) pentru a proteja misterul din spatele spectaculosului costum Ant-Man faţă de o nouă generaţie de ameninţări. Având de depăşit obstacole aparent insurmontabile, Pym și Lang trebuie să-şi planifice minuţios acţiunile pentru a avea succes în lupta lor pentru salvarea omenirii.


Datele filmului

Regia: Peyton Reed
Scenariul: Edgar Wright, Joe Cornish, Adam McKay şi Paul Rudd, după o poveste de Edgar Wright şi Joe Cornish, bazată pe personajul Marvel Comics Ant-Man de Stan Lee, Larry Lieber şi Jack Kirby
Imaginea: Russell Carpenter
Montajul: Dan Lebental, Colby Parker, Jr.
Muzica: Christophe Beck

În distribuţie: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip "T.I." Harris, Wood Harris, Judy Greer, David Dastmalchian, Michael Douglas

Format: 1,85 : 1

Categorie: acţiune, SF
Anul apariţiei: 2015
Producători: Big Talk Productions, Marvel Studios
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Planeta Krypton se confruntă cu distrugerea iminentă. Kal-El este singurul nou-născut, în mod natural, în ultimele secole pe planetă. Pentru a salva civilizaţia kryptoniană, părinţii lui îi vor infuza codul genetic a rasei kryptoniene şi îl vor trimite cu o navă spaţială pe Pământ.
Filmul prezintă evenimentele dramatice din istoria României, de la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, când Armata Roşie se afla la graniţa României. Singura soluţie acceptabilă era ieşirea din alianţa cu Germania, dar pentru aceasta trebuia înlăturat mareşalul Ion Antonescu.
Max Simkin este un cizmar din New York. El repară pantofi în acelaşi atelier moştenit de la tatăl său. Dar, viaţa lui se schimbă în mod miraculos când maşina de cusut pielea se strică şi o înlocuieşte cu una veche.
Din copilărie, lui Amy i-a fost implantată în minte ideea că monogamia nu este realistică. Acum, când este jurnalistă la o revistă de bărbaţi, ducând o viaţă fără inhibiţii, ea trăieşte după ideea că trebuie să nu se implice profund în relaţii, mai ales în cele romantice.
Într-o sâmbătă, stomatologul şi pasionatul de jaz Michel vizitează un târg de unde cumpără un album muzical. Ajuns acasă, Michel se instalează în camera de zi nerăbdător să asculte albumul în linişte.
Datorită unei tablete magice, preşedintele Theodore Roosevelt este trezit la viaţă împreună cu animale, artefacte şi alte figuri istorice din Muzeul de Istorie Naturală din Londra.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema