Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Domnişoara Julie (film, 2014)

Dramă.

"Miss Julie" este o dramă în regia şi scenariul lui Liv Ullmann, bazată pe piesa de teatru "Miss Julie" de August Strindberg. Din distribuţie fac parte: Jessica Chastain, Colin Farrell şi Samantha Morton.


Într-o noapte din mijlocul verii anului 1890, în castelul din comitatul Fermanagh, Irlanda de Nord, Julie (Jessica Chastain), fiica baronului, o aristocrată anglo-irlandeză, încearcă să-l detemine de John (Colin Farrell), valetul tatălui ei, să danseze cu ea.

Această încercare de seducere a lui John, provoacă o reacţie de gelozie servitoarei Cathleen (Samantha Morton). Lucrurile evoluează şi acest triunghi psihosexual va face implozie în decurs de câteva ore, puterea şi clasa socială jucând un rol cheie.


Datele filmului

Regia: Liv Ullmann
Scenariul: Liv Ullmann, bazată pe piesa de teatru Miss Julie de August Strindberg
Imaginea: Mikhail Krichman
Montajul: Michal Leszczylowski

În distribuţie: Jessica Chastain, Colin Farrell, Samantha Morton

Durata: 2 h şi 09 minute (129 minute)

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: Maipo Film, Apocalypse Films Company, The Senorita Films
Ţara: Norvegia, Regatul Unit, Canada, Statele Unite, Franţa, Irlanda
Limba: engleza




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

O comedie-satiră în regia şi scenariul lui Şerban Marinescu.
Acţiunea filmului are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil, prezentând întămplările sclavului eliberat Django care călătoreşte pe teritoriul Statelor Unite pentru a-şi salva soţia din mâinile crudului proprietar de plantaţie Calvin Candie
Ferdinando, un baron sărac sicilian, este căsătorit cu Rosalia, o soţie căreia nu-i poate reproşa nimic, dar de care nu se simte atras. El de fapt este îndrăgostit de verişoara lui, o tânără de 16 ani foarte frumoasă.
Acţiunea filmului se petrece în viitor, când oamenii din Chicago erau împărţiţi în cinci facţiuni bazate fiecare pe o virtute al lor. Adolescenţii trebuiau să decidă în ce facţiune doresc să trăiască pentru tot restul vieţii.
Povestea a trei oameni din locuri diferite: un american cu o legătură aparte cu viaţa de apoi, o jurnalistă din Franţa care, la un pas de moarte, are o experienţă care îi schimbă viziunea asupra vieţii, şi un elev din Londra, în căutare disperată de răspunsuri în urma pierderii unei persoane dragi.
Serialul este bazat pe domnia regelui Henric al VIII-lea al Angliei, tatăl reginei Elisabeta I a Angliei, prezentând relaţiile politice şi lupta pentru putere din regat, iubirile tânărului rege şi dorinţa lui obsesivă de a avea un urmaş de sex masculin.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema