Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Minionii (film)

Animaţie, comedie, familie.

"Minions" este o comedie de animaţie în regia lui Pierre Coffin şi Kyle Balda, după un scenariu de Brian Lynch. Filmul face parte din seria filmelor de animaţie Despicable Me (2010) şi Despicable Me 2 (2013). Din distribuţie fac parte (voci): Pierre Coffin, Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan şi Geoffrey Rush.


Dezvoltându-se iniţial din organisme unicelulare, minionii sunt mici creaturi galbene care au existat încă de la începutul timpurilor. Transformaţi în fiinţe evoluate, minionii nu au decât un singur scop: să-i servească pe cei mai mari ticăloşi din istorie.

După ce şi-au omorât din greşeală toţi maestrii, minionii decid să se izoleze de lume şi să înceapă o nouă viaţă în Antarctica.

Dar în 1968 minionii, datorită lipsei unui maestru, intră în depresie. Salvarea lor vine de la minionul Kevin care are un plan pentru găsirea unui nou maestru.

Unindu-şi forţele cu adolescentul rebel Stuart şi cu puştiul Bob, ei ajung să participe la o competiţie malefică pentru a câştiga dreptul de a o sluji pe josnica Scarlet Overkill (Sandra Bullock), prima femeie super-ticăloasă din lume care are ambiţia să domine lumea.

Dar, călătorind de la New York la Londra, ei vor trebui să înfrunte un mare pericol care poate distruge rasa minionilor.


Datele filmului

Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda
Scenariul: Brian Lynch
Muzica: Heitor Pereira

În distribuţie (voce): Pierre Coffin, Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan, Geoffrey Rush

Durata: 1 h şi 44 minute (104 minute)
Format: 1,66 : 1

Categorie: animaţie, comedie, familie
Anul apariţiei: 2015
Producători: Illumination Entertainment
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului se desfăşoară în Tibetul secolului al XI-lea şi prezintă prima parte din viaţa lui Milarepa, de la primii ani din copilărie până la întâlnirea cu Marpa, învăţătorul său.
În prima parte, Călugăreni, Mihai Pătraşcu, ban al Craiovei, ajunge la Înalta Poartă, de unde îşi cumpără tronul de la sultan. În partea a doua, Unirea, Mihai Viteazul, refuzând tratatul de pace cu Înalta Poartă, începe campaniile din Transilvania şi Moldova.
Simon si Frank sunt poliţişti în Toulon. După ce au sărbătorit sfârşitul unei misiuni, pleacă împreună cu maşina. Pe drum, ei provoacă un accident soldat cu două victime, dintre care una este un copil.
Marussia, o fetiță de 6 ani, și mama ei Lucia, o rusoaică frumoasă şi sexi, trăiesc zi de zi pe străzile Parisului şi, neavând unde să stea, sunt nevoite seara să-şi găsească un adăpost pentru a dormi.
O misiune umană pe Marte eşuează, iar astronautul Mark Watney este presupus mort şi lăsat pe planetă de către echipajul său. Singur în acest mediu ostil, cu proviziile şi celelalte consumabile limitate, Watney trebuie acum să supravieţuiască.
Acţiunea filmului se petrece în New York-ul anilor 1920, prezentând povestea lui Jay Gatsby, un bărbat cu un trecut misterios, celebru pentru petrecerile sale, care în aparenţă are tot ce îşi doreşte: bani, faimă şi modul de viaţă al unui milionar american.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema