Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Insidious: Capitolul 3 (film, 2015)

Horror.

Mediumul Elise Rainier este de acord să-şi folosească abilităţile şi capacitatea de a intra în legătură cu morţii, în scopul de a ajuta o adolescentă care este bântuită de o entitate supranaturală malefică.


Datele filmului

Regia: Leigh Whannell
Scenariul: Leigh Whannell
Imaginea: Brian Pearson
Montajul: Timothy Alverson
Muzica: Joseph Bishara

În distribuţie: Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson, Leigh Whannell, Lin Shaye

Durata: 1 h şi 37 minute (97 minute)

Categorie: horror
Anul apariţiei: 2015
Producători: Automatik Entertainment, Blumhouse Productions, Entertainment One
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul prezintă o săptămână din viaţa lui Llewyn Davis, un tânăr cântăreţ şi compozitor de muzică folk foarte talentat, cu o voce de excepţie care, pentru a se afirma în industria muzicală a anilor '60, are de înfruntat numeroase obstacole.
Filmul prezintă povestea de dragoste dintre David Elliot şi Jade Butterfield, doi tineri care se cunosc chiar în ziua absovirii liceului.
Christine Lucas, o femeie de vârstă mijlocie, se trezeşte în fiecare dimineaţă fără absolut nici o amintire despre ce a făcut sau ce a trăit în trecut. Dimineaţă, nu-şi recunoaşte în pat nici soţul, şi nici propriul chip când se priveşte în oglindă.
Nils este şofer pe o maşină de dezăpezire undeva într-o zonă muntoasă din Norvegia. Munca sa grea tocmai fusese răsplătită cu titulatura de Cetăţeanul Anului când află că fiul său a murit subit datorită unei supradoze de heroină.
În decursul unei singure zile, oraşul Silverton din statul Oklahoma, este devastat de o furtună teribilă însoţită de tornade. Întregul oraş este ameninţat cu distrugerea. Pete va trebui să înfrunte această colosală tornadă pentru a salva vieţile oamenilor.
Abe Lucas, un profesor de filozofie atrăgător, dar cu o fire sălbatică, are o reputaţie de mare seducător, atât printre colegele profesoare cât şi printre tinerele studente ale colegiului. Alcoolic şi depresiv, el trăieşte o profundă criză existenţială.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema