Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Întors pe Dos (film, 2015)

Animaţie, comedie, familie.

"Inside Out" este o comedie de animaţie 3D produsă de Pixar Animation Studios şi distribuită de Walt Disney Pictures.


Când tatăl ei îşi găseşte un nou loc de muncă în San Francisco, Riley Anderson, o tânără fată, va fi smulsă din viaţa ei plăcută din Midwest. Riley, asemenea tuturor celorlalţi oameni, este ghidată de emoţiile sale Bucuria-Joy, Frica-Fear, Mânia-Anger, Dezgustul-Disgust şi Tristeţea-Sadness.

Aceste emoţii personificate îşi află sălaşul în Headquarters, centrul de control situat în mintea lui Riley, de unde o ajută şi o sfătuiesc în fiecare zi. Întrucât Riley şi emoţiile sale fac efort să se adapteze la noua lor viaţă din San Francisco, acest lucru provoacă tulburări în Headquarters.

Deşi Bucuria, emoţia cea mai puternică şi mai importantă a lui Riley, încearcă să facă lucrurile cât mai pozitive, celelalte emoţii intră în conflict când trebuie să se decidă cum este mai bine când se merge în oraş, la şcoală sau acasă.


Datele filmului

Regia: Pete Docter
Scenariul: Pete Docter, Meg LeFauve, Josh Cooley
Muzica: Michael Giacchino

În distribuţie (voce): Amy Poehler, Phyllis Smith, Bill Hader, Lewis Black, Mindy Kaling, Kaitlyn Dias, Diane Lane, Kyle MacLachlan, John Ratzenberger

Durata: 1 h şi 42 minute (102 minute)

Categorie: animaţie, comedie, familie
Anul apariţiei: 2015
Producători: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Amadeo, un scriitor care suferă de lipsă de inspiraţie, se întoarce în Havana după şaisprezece ani de exil. Prietenii săi s-au adunat la o terasă cu vedere la bulevardul Malecon, aşteptându-l nerăbdători.
Pământul este devastat, iar umanitatea ameninţată cu dispariţia. Când este descoperită o gaură care „leagă” zone îndepărtate ale Universului, exploratorii pornesc într-o călătorie care transcende spaţiul şi timpul uman.
Ben Whittaker, un văduv în vârstă de 70 de ani, descoperă că viaţa după pensionare nu este atât de minunată pe cât credea.
Acţiunea filmului are loc după evenimentele din Divergent când, în urma acestora, Beatrice "Tris" Prior va trebui să se confrunte cu demonii interiori şi să continue lupta, împreună cu prietenii ei, împotriva unei alianţe puternice care ameninţă să distrugă societatea.
Mediumul Elise Rainier este de acord să-şi folosească abilităţile şi capacitatea de a intra în legătură cu morţii, în scopul de a ajuta o adolescentă care este bântuită de o entitate supranaturală malefică.
Filmul prezintă o săptămână din viaţa lui Llewyn Davis, un tânăr cântăreţ şi compozitor de muzică folk foarte talentat, cu o voce de excepţie care, pentru a se afirma în industria muzicală a anilor '60, are de înfruntat numeroase obstacole.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema