Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Capital uman (film, 2013)

Dramă.

"Il capitale umano" este o dramă în regia lui Robert Schwentke, după un scenariu de Paolo Virzì, Francesco Piccolo şi Francesco Bruni, având la bază romanul Human Capital de Stephen Amidon.


Acţiunea filmului are loc în regiunea Brianza, Lombardia. În ajunul Crăciunului, un chelner care se întorcea noaptea de la muncă, unde servise la gala unei prestigioase şcoli private, este lovit de o maşină. Şoferul fuge, lăsându-l pe chelner grav accidentat pe stradă.

În urma anchetei poliţiei, s-a stabilit că membrii a două familii bine-cunoscute ar avea o legătură cu acest grav accident, familia Bernaschi şi familia Ossola.

Giovanni Bernaschi (Fabrizio Gifuni) este un pesonaj foarte bogat şi influent. Dino Ossola (Fabrizio Bentivoglio) este un mic agent imobiliar care visează la afaceri mari, fiind într-o mare criză financiară.

Soţia lui Giovanni, Carla Bernaschi (Valeria Bruni Tedeschi), este o fostă actriţă care a renunţat la cariera sa pentru a se mărita cu un bărbat bogat.

Roberta Ossola (Valeria Golino), psiholog, este a doua soţie a lui Dino Ossola. Donato Russomano (Luigi Lo Cascio), un profesor de artă strălucit, este îndrăgostit de Carla.

Aceste familii atât de diferite au totuşi ceva în comun: Serena Ossola (Matilde Gioli), fiica din prima căsătorie a lui Dino Ossola, are o relaţie cu Massimiliano Bernaschi (Guglielmo Pinelli), fiul lui Giovanni Bernaschi. Toţi, într-un fel sau altul, sunt deţinători de capital uman. Oare?


Datele filmului

Regia: Paolo Virzì
Scenariul: Paolo Virzì, Francesco Piccolo, Francesco Bruni, Stephen Amidon (roman)
Imaginea: Jérôme Alméras
Montajul: Cecilia Zanuso
Muzica: Carlo Virzì

În distribuţie: Fabrizio Bentivoglio, Valeria Bruni Tedeschi, Luigi Lo Cascio

Durata: 1 h şi 50 minute (111 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2013
Producători: Indiana Production Company, Motorino Amaranto, Manny Films
Ţara: Italia, Franţa
Limba: italiană, engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Carlos duce o viata dublă: are o viaţă socială obişnuită, în care el este cel mai renumit croitor din Granada, dar şi o altă viaţă secretă, în care el este un canibal care se hrăneşte cu femeile pe care le doreşte dar nu le poate avea.
Sculptoriţa Camille Claudel, fostă studentă şi amantă a sculptorului francez Auguste Rodin, se află internată într-un azil din sudul Franţei. În urmă cu mai bine de zece ani, manifestase primele simptome ale unui dezechilibru psihic sever, distrugându-şi o mare parte din lucrări.
Patru prieteni din copilărie Billy, Paddy, Archie şi Sam, aflaţi la o vârstă respectabilă, se reunesc cu ocazia iminentei căsătorii a lui Billy, pentru a merge şi a retrăi zilele lor de glorie în Las Vegas.
Carla, o frumoasă văduvă italiancă, şi-a crescut fata, timp de 20 de ani, cu ajutorul cecurilor trimise de "taţii" fetei, caporalul Phil Newman, segentul Justin Young şi locotenentul Walter Braddock. Cu aceştia, Carla avusese o aventură în tinereţe.
Când talentatul bucătar Carl Casper este concediat de patronul restaurantului la care lucra, el trebuie acum să se descurce pe cont propriu.
Acţiunea serialului se petrece la Palermo, prezentând lupta brigăzii antimafia condusă de Claudia Mares, şef-adjunct al poliţiei, împotriva unei vechi familii mafiote din care face parte Rosy Abate, o prietenă a Claudiei Mares, care s-a întors în Sicilia pentru a se căsători.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema