Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Agent 47 (film, 2015)

Acţiune, aventură, thriller.

"Hitman: Agent 47" este un film SF de acţiune în regia lui Robert Schwentke, după un scenariu de Brian Duffield, Akiva Goldsman şi Mark Bomback. Weber, având la bază romanul SF cu acelaşi nume al scriitoarei Veronica Roth.


Agentul 47 (Rupert Friend) lucrează pentru o organizaţie non-guvernamentală foarte secretă numită International Contracts Agency (ICA), agenţie care se ocupă cu asasinarea unor persoane foarte importante aflate în diferite colţuri ale lumii.

Agentul 47 nu este însă un om obişnuit, el este un super-om creat prin inginerie genetică, având în urmă 46 de clone de agenţi, posedând puteri excepţionale în ceea ce priveşte puterea, viteza de execuţie, rezistenţa şi inteligenţa.

El are acum misiunea să o protejeze pe Katia van Dees, fata creatorului programului de superagenţi 'The Agent Program'. Katia este ameninţată de o organizaţie foarte puternică care doreşte să creeze o armată de ucigaşi.

În lupta epică cu aceşti duşmani periculoşi, Agentul 47 şi Katia se vor confrunta cu revelaţii uimitoare despre propriul lor trecut.


Datele filmului

Regia: Aleksander Bach
Scenariul: Michael Finch, Kyle Ward, Skip Woods, bazat pe seria de jocuri video Hitman produs de IO Interactive
Imaginea: Óttar Guðnason
Montajul: Nicolas De Toth
Muzica: Marco Beltrami

În distribuţie: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware, Angelababy, Thomas Kretschmann

Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, aventură, thriller
Anul apariţiei: 2015
Producători: Twentieth Century Fox Film Corporation, TSG Entertainment, Fox International Productions
Ţara: Statele Unite, Germania
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului are loc în anul 1835 în Ţara Românească, când zapciul Costandin este angajat de boierul Iordache pentru a-l găsi pe Carfin, un ţigan sclav care a fugit de pe moşia boierului după ce a avut o aventură cu nevasta acestuia.
În anul 1975, James "Whitey" Bulger este şeful mafiei irlandezo-americane, controlând aproape toate afacerile necurate din South Boston. Dar, afacerile sale sunt ameninţate de Angiulo Brothers, o puternică familie ce face parte din mafia italiană.
Un film american de acţiune, cu filmări subacvatice spectaculoase, avându-i în rolurile principale pe actorii Paul Walker şi Jessica Alba.
Filmul continua ideea celorlalte filme din serie, de a fura bani dintr-un cazino.
Tip este o adolescentă care locuiește cu mama și pisica ei. Într-o zi, ea îl întâlnește într-un supermarket pe Oh, un extraterestru aparținând rasei Boov, o specie de extratereştri prietenoşi condusă de cinicul căpitan Smek.
În anul 1994, nişte gemeni au fost omorâţi cu brutalitate într-o cabană. Investigaţiile poliţiei au condus către un grup de copii bogaţi dintr-un internat din apropiere, dar cazul a fost închis pentru că un bărbat s-a declarat vinovat, fiind condamnat pentru aceste crime.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema