Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Coming Home (film, 2014)

Dramă.

"Gui Lai" este o dramă în regia lui Zhang Yimou, după un scenariu de Zou Jingzhi, având la bază romanul "The Criminal Lu Yanshi" de Geling Yan. Din distribuţie fac parte: Chen Daoming, Li Gong şi Zhang Huiwen.


Lu Yanshi (Chen Daoming) și Feng Wanyu (Gong Li) se iubesc şi formează un cuplu devotat. Dar, ei sunt forţaţi să se separe când Lu este arestat și trimis într-un lagăr de muncă, ca prizonier politic, iar Feng este rănită într-un accident. În ultimele zile ale Revoluţiei Culturale, Lu este eliberat şi se întoarce acasă.

Când o revede pe Feng, constată că soţia lui iubită suferă de amnezie şi îşi aminteşte foarte puţin din trecutul ei. Mai mult, nerecunoscându-l pe Lu, Feng aşteaptă cu răbdare întoarcerea soțului ei. Acum, Lu este un străin pentru Feng, acesta trebuind să reînvie trecutul lor și să trezească memoria soției sale.


Datele filmului

Regia: Zhang Yimou
Scenariul: Zou Jingzhi, bazat pe romanul The Criminal Lu Yanshi de Geling Yan
Imaginea: Xiaoding Zhao

În distribuţie: Chen Daoming, Li Gong, Zhang Huiwen

Durata: 1 h şi 49 minute (109 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: Le Vision Pictures, LeVision Pictures
Ţara: China
Limba: chineza mandarină




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Acţiunea filmului, structurată în două părţi distincte, se desfăşoară în anii 106-111 d.Hr., în timpul celui de-al doilea război daco-roman când armata romană asediează capitala Daciei, Sarmisegetusa, şi continuă după transformarea Daciei în provincie romană.
Când Merrin Williams, iubita din copilărie a tânărului Ig Perrish este găsită violată cu brutalitate şi ucisă, acesta devine principalul suspect pentru moartea ei.
Maria Enders, o actriţă în vârstă de 40 de ani, îşi datorează faima şi cariera de succes personajului Sigrid din drama “Maloja Snake”, pe care l-a interpretat cu talent încă de la vârsta de 20 ani.
Noua animație ne-o arată pe Clopoțica într-o aventură ieșită din comun: când una dintre suratele ei, încrezătoare că înfățișarea nu spune nimic despre inima unei ființe, se împrietenește cu o misterioasă creatură gigantică, Clopoțica nu știe dacă să se teamă sau nu.
Filmul prezintă ultimii doisprezece ani din scurta viaţa a lui Ciprian Porumbescu, dragostea lui pentru Berta, anii de studiu la Facultatea de Teologie de la Cernăuți, unde Ciprian Porumbescu şi foştii săi colegi fondează Arboroasa, prima societate academică din Bucovina.
Acţiunea filmului începe în anii '80 la Roma, când, într-o seară, celebrul Salvatore Di Vita se întoarce târziu acasă. Prietena sa, trezită din somn, îi spune că a telefonat mama lui spunându-i că cineva, pe nume Alfredo, a murit.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema