Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Mare şi Tare (film, 2015)

Comedie.

"Get Hard" este o comedie în regia lui Etan Cohen, după un scenariu de Jay Martel şi Ian Roberts. Din distribuţie fac parte: Will Ferrell, Kevin Hart, Alison Brie, Edwina Findley şi Craig T. Nelson.


Omul de afaceri, multimilionarul James King (Will Ferrell) este pe nedrept condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală. Înainte de a ajunge în spatele gratiilor, James King mai are la dispoziţie 30 de zile de libertate pentru a-şi lăsa afacerile în regulă.

Şi, aflând despre viaţa grea care îl aşteaptă, îl angajează pe Darnell (Kevin Hart), un tip care pare să ştie cum stă treaba, să-l înveţe cum să supraviețuiască în cei 10 ani de închisoare. Dar, există o problemă de care James nu ştie, Darnell nu a fost niciodată la închisoare, el fiind de fapt un tip care încearcă să facă un ban în plus.


Datele filmului

Regia: Etan Cohen
Scenariul: Jay Martel, Ian Roberts
Imaginea: Tim Suhrstedt
Montajul: Michael L. Sale
Muzica: Christophe Beck

În distribuţie: Will Ferrell, Kevin Hart, Alison Brie, Edwina Findley, Craig T. Nelson

Durata: 1 h şi 40 minute (100 minute)

Categorie: comedie
Anul apariţiei: 2015
Producători: Gary Sanchez Productions, Warner Bros.
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Chiar în ziua când Italia intra în război, două lucruri se întâmplă pentru Renato Amoroso, un băiat în vârstă de 12 ani aflat în perioada pubertăţii: primeşte cadou prima sa bicicletă şi o vede pe Malèna, cea mai frumoasă femeie din oraşel.
Maleficent este o zână care trăia retrasă în regatul ei acoperit de păduri. Când ţinutul ei este invadat de armata unui rege cotropitor, datorită unei trădări, inima ei pură se transformă în piatră.
Filmul este inspirat din viaţa lui Eugene Allen, un majordom care, în cei 34 de ani se serviciu la Casa Albă, a fost martor la majoritatea evenimentelor din secolul 20.
După 20 de ani de la întâmplările din Dumb and Dumber, Harry Dunn îl vizitează pe Lloyd Christmas la spitalul de boli mintale unde acesta era internat.
Wei Ling Soo, un iluzionist celebru, efectuează în fața unei mulțimi un act de magie de mare clasă. Dar, ceea ce nu ştia publicul, era că maestrul chinez era de fapt un britanic pe nume Stanley, care îşi dedicase întreaga viaţă demascării falşilor spiritişti.
După trei ani de la evenimentele din Magic Mike (2012) când Mike, dezgustat de viaţa de striper şi de lăcomia patronului său, renunţă la această carieră şi revine la trupa sa de striperi, Kings of Tampa, cu care cunoscuse un enorm succes.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema