Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Wild (film, 2014)

Biografic, dramă.

Wild este o dramă biografică în regia lui Jean-Marc Vallée, după un scenariu de Nick Hornby, bazat pe cartea de memorii Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail de Cheryl Strayed. Din distribuţie fac parte: Reese Witherspoon, Laura Dern, Thomas Sadoski şi Gaby Hoffmann.

Cheryl (Reese Witherspoon) este o tânără femeie care, în urma divorţului de soţul ei şi în urma morţii mamei sale, suferă o puternică criză mentală. Cu toate că se refugiază în consumul de droguri şi aventuri cu diferiţi străini, criza ei avansează în cel mai rău mod posibil. Fostul soţ, Paul (Thomas Sadoski) nu știe cum să o ajute.

În anul 1994, Cheryl decide, ca modalitate de a se vindeca, să parcurgă singură, pe jos, cei 1500 de kilometri de pustietate şi sălbăticie ai traseului montan Pacific Crest Trail, ce uneşte Canada, California şi Mexicul.


Datele filmului

Regia: Jean-Marc Vallée
Scenariul: Nick Hornby, bazat pe cartea de memorii Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail de Cheryl Strayed
Imaginea: Yves Bélanger
Montajul: John Mac McMurphy, Martin Pensa

În distribuţie: Reese Witherspoon, Laura Dern, Thomas Sadoski, Gaby Hoffmann

Durata: 1 h şi 55 minute (115 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: biografic, dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: Fox Searchlight Pictures, Pacific Standard
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Andrew Neiman, un baterist de jazz talentat, este acceptat la cea mai bună școală de muzică din Statele Unite. Andrew se află la clasa celui mai respectat profesor din şcoală, ale cărui metode de predare sunt uneori foarte grosolane.
Devereaux este preşedintele unei mari şi puternice instituţii financiare franceze. Este un om puternic, unul dintre marii lumii, învârtind zilnic miliarde de dolari de care atârnă sorta multor naţiuni.
Perhan, un tânăr ţigan care poate muta obiectele cu puterea minţi, îşi duce viaţa într-o mahala dintr-un mic sat din Iugoslavia. Îndrăgostit de Azra, el îşi trimite bunica să o peţească la părinţii ei, dar este refuzat datorită lipsei banilor.
Eveleigh, o tânără mamă însărcinată, şi soţul ei David, lasă în urmă viaţa agitată de la oraş pentru a se stabili la ţară într-o casă situată într-o frumoasă podgorie. Curând, Eveleigh începe să audă zgomote ciudate şi să aibă viziuni cu o figură sinistră cu glugă.
O dramă istorică scrisă şi creată de Michael Hirst pentru canalul de televiziune History Channel. Serialul este inspirat din poveştile despre vikingul războinic Ragnar Lodbrok, unul dintre cei mai cunoscuţi eroi nordici.
Acţiunea filmului are loc în Germania de Est. Georg Dreyman este un scriitor de succes, bine văzut de autorităţile est-germane. El are o relaţie cu Christa-Maria Sieland, o actriţă de teatru foarte populară, care nu întotdeauna împărtăşeşte ideile lui.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema