Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Whiplash (film, 2014)

Dramă, muzical.

Whiplash este o dramă muzicală în regia şi scenariul lui Damien Chazelle. Din distribuţie fac parte: Miles Teller, J. K. Simmons, Paul Reiser, Melissa Benoist, Austin Stowell, Jayson Blair, Kavita Patil, Michael Cohen şi Kofi Siriboe.

Andrew Neiman (Miles Teller), un baterist de jazz talentat, în vârstă de 19 ani, este acceptat la Conservatorul Shaffer, cea mai bună școală de muzică din Statele Unite. Sperând să devină unul dintre cei mai buni baterişti din ţară, Andrew se află la clasa celui mai respectat profesor din şcoală, Terence Fletcher (J. K. Simmons), ale cărui metode de predare sunt uneori foarte grosolane. Cei doi, Andrew şi Fletcher, vor interacţiona destul de dur, deoarece studentul încearcă să obțină măreția, iar profesorul încearcă să-l oprească.


Datele filmului

Regia: Damien Chazelle
Scenariul: Damien Chazelle
Imaginea: Sharone Meir
Montajul: Tom Cross
Muzica: Justin Hurwitz

În distribuţie: Miles Teller, J. K. Simmons, Paul Reiser, Melissa Benoist, Austin Stowell, Jayson Blair, Kavita Patil, Michael Cohen, Kofi Siriboe

Durata: 1 h şi 47 minute (107 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: dramă, muzical
Anul apariţiei: 2014
Producători: Bold Films, Blumhouse Productions, Right of Way Films
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Devereaux este preşedintele unei mari şi puternice instituţii financiare franceze. Este un om puternic, unul dintre marii lumii, învârtind zilnic miliarde de dolari de care atârnă sorta multor naţiuni.
Perhan, un tânăr ţigan care poate muta obiectele cu puterea minţi, îşi duce viaţa într-o mahala dintr-un mic sat din Iugoslavia. Îndrăgostit de Azra, el îşi trimite bunica să o peţească la părinţii ei, dar este refuzat datorită lipsei banilor.
Eveleigh, o tânără mamă însărcinată, şi soţul ei David, lasă în urmă viaţa agitată de la oraş pentru a se stabili la ţară într-o casă situată într-o frumoasă podgorie. Curând, Eveleigh începe să audă zgomote ciudate şi să aibă viziuni cu o figură sinistră cu glugă.
O dramă istorică scrisă şi creată de Michael Hirst pentru canalul de televiziune History Channel. Serialul este inspirat din poveştile despre vikingul războinic Ragnar Lodbrok, unul dintre cei mai cunoscuţi eroi nordici.
Acţiunea filmului are loc în Germania de Est. Georg Dreyman este un scriitor de succes, bine văzut de autorităţile est-germane. El are o relaţie cu Christa-Maria Sieland, o actriţă de teatru foarte populară, care nu întotdeauna împărtăşeşte ideile lui.
Cole, un ambiţios DJ în vârstă de 23 de ani, visează să devină un important producător pe scena muzicii electronice de dans. Acest vis pare să se apropie de realitate când Cole îl cunoaşte pe James, un DJ mai în vârstă.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema