Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Umblând printre morminte (film, 2014)

Acţiune, crimă, mister.

A Walk Among the Tombstones este un film de acţiune în regia şi scenariul lui Scott Frank, având la bază romanul cu acelaşi nume al scriitorului Lawrence Block. Din distribuţie fac parte: Liam Neeson, Dan Stevens, Boyd Holbrook, Ruth Wilson şi Sebastian Roché.

Matt Scudder (Liam Neeson), un fost poliţist din NYPD, lucrează acum, fără licenţă, ca detectiv particular. Majoritatea cazurilor lui sunt în afara legii. Fără tragere de inimă, Matt acceptă totuşi un caz mai bizar: să-l ajute pe un traficant de droguri (Dan Stevens) să-i găsească pe cei care i-au răpit şi ucis soţia. Curând, Matt realizează că ucigaşii au mai comis şi alte omoruri. Balansând la limita dintre bine şi rău, Matt va trebui să acţioneze rapid până când ei nu vor ucide din nou.


Datele filmului

Regia: Scott Frank
Scenariul: Scott Frank, bazat pe romanul A Walk Among the Tombstones de Lawrence Block
Imaginea: Mihai Malaimare Jr.
Montajul: Jill Savitt
Muzica: Carlos Rafael Rivera

În distribuţie: Liam Neeson, Dan Stevens, Boyd Holbrook, Ruth Wilson, Sebastian Roché

Durata: 1 h şi 53 minute (113 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, crimă, mister
Anul apariţiei: 2014
Producători: 1984 Private Defense Contractors, Cross Creek Pictures, Da Vinci Media Ventures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Parade’s End este o miniserie de televiziune produsă de BBC/HBO/VRT compusă din cinci episoade. Acţiunea miniseriei se desfăşoară la începutul secolului XX în Anglia, şi prezintă povestea şi căutările sentimentale ale aristocratului de modă veche Cristopher Tietjens.
Peter Parker este în secret Spider-Man, un tânăr orfan care a căpătat puterile uimitoare ale păianjenilor după ce a fost muşcat de un păianjen modificat genetic. Acum, el îşi foloseşte puterile pentru a lupta împotriva răufăcătorilor din New York.
Un film german de aventuri în regia lui Philipp Stölzl, după un scenariul de Jan Berger, bazat pe romanul The Physician al scriitorului Noah Gordon.
JR, un tânăr de 19 ani, închis pentru delicvenţe minore, învață rapid realitățile dure ale vieții din închisoare. În timp scurt, el îşi dă seama că pentru a rezista în închisoare are nevoie de protecţie.
Scenaristul Mads, 34 de ani, are o relaţie de zece ani, aparent trainică, cu Marie, la care s-a mutat recent. Dar, curând începe să fie cuprins de îndoieli cu privire la viaţa sa.
Acţiunea filmului are loc într-o şcoală internat pentru surdo-muţi, băieţi şi fete. Un baiat timid ajuns la acest internat încearcă să-şi găsească loc în acest mediu în care operează un grup de crimă organizată care se ocupă cu jaful şi prostituţia.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema