Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Căutarea (film, 2014)

Dramă.

The Search este o dramă în regia şi scenariul lui Michel Hazanavicius. Din distribuţie fac parte: Bérénice Bejo, Annette Bening, Maksim Emelyanov, Abdul Khalim Mamutsiev, Zukhra Duishvili, Lela Bagakashvili, Yuriy Tsurilo, Anton Dolgov, Mamuka Matchitidze şi Rusudan Pareulidze.

Helen, o femeie care lucrează pentru o organizație non-guvernamentală (ONG) îşi formează o relație specială cu Hadji, un băiat de 9 an, din Cecenia sfâșiată de război.

Când părinţii lui Hadji (Abdul-Khalim Mamatsuiev), sunt omorâţi în oraşul Nazran, aflat la 30 km de graniţa cecenă, acesta împreună cu fratele său mai mic fug şi, epuizaţi şi copleşiţi de durere, ajung la orfelinatul condus de americanca Helen (Annette Bening). Zguduit de această experienţă, Hadji devine complet mut, nefiind în stare decât să mănânce, să doarmă şi să privească în gol camera în care stă.


Datele filmului

Regia: Michel Hazanavicius
Scenariul: Michel Hazanavicius
Imaginea: Guillaume Schiffman
Montajul: Anne-Sophie Bion, Michel Hazanavicius
Muzica: Selim Azzazi

În distribuţie: Bérénice Bejo, Annette Bening, Maksim Emelyanov, Abdul Khalim Mamutsiev, Zukhra Duishvili, Lela Bagakashvili, Yuriy Tsurilo, Anton Dolgov, Mamuka Matchitidze, Rusudan Pareulidze

Durata: 2 h şi 29 minute (149/134 minute)
Format: 1,85 : 1

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: La Petite Reine, La Classe Américaine, Sarke Studio
Ţara: Franţa, Georgia
Limba: franceză, engleză, rusă, cecenă




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Thunder, o pisicuţă abandonată de proprietarii ei, caută adăpost în urma unei furtuni într-un conac misterios deţinut de bătrânul Lawrence, un magician blajin, şi locuit de o gamă uimitoare de păpuşi mecanice.
Carmen este o fată în vârstă de zece ani, căreia, în urma unor investigaţii medicale obişnuite, i se descoperă o boală necruţătoare. Împreună cu mama ei, Carmen ajunge la un spital din Bucureşti.
Matthew Lane se afla la volanul camionetei sale îndreptându-se către casă. Cu el se afla Cass, fiica sa în vârstă de 9 ani. Dorind să ia o plăcintă, el face o scurtă oprire dar, când se întoarce la camioneta, nu-şi mai găseşte fiica.
Steve Rogers/Captain America lucrează în Washington D.C. pentru agenţia de spionaj S.H.I.E.L.D. Când Nick Fury, directorul agenţiei, este împuşcat de misteriosul asasin Winter Soldier, Steve Rogers este considerat tradător de către organizaţie.
Inspirat din evenimentele reale ale anului 2009, când nava Maersk Alabama a fost deturnată de piraţii somalezi, filmul narează povestea dramatică a căpitanului de marină Richard Phillips, luat ostatic de către piraţii somalezi conduşi de Abduwali Muse.
Acţiunea filmului are loc în regiunea Brianza, Lombardia. În ajunul Crăciunului, un chelner care se întorcea noaptea de la muncă, unde servise la gala unei prestigioase şcoli private, este lovit de o maşină. Şoferul fuge, lăsându-l pe chelner grav accidentat pe stradă.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema