Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Labirintul (film, 2014)

Acţiune, mister, SF.

The Maze Runner este o dramă în regia lui Wes Ball, după un scenariu de Noah Oppenheim, bazat pe cartea SF The Maze Runner de James Dashner. Din distribuţie fac parte: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Jacob Latimore şi Patricia Clarkson.

Când Thomas (Dylan O'Brien) se trezeşte captiv într-un labirint imens, el nu-şi mai aminteşte nimic despre lumea exterioară. Împreună cu el mai sunt aproximativ 60 de tineri care trebuie să înveţe să supravieţuiască în acest mediu complet închis. La fiecare 30 de zile un nou băiat este adus în acest spaţiu gigantic înconjurat cu imense ziduri.

Timp de doi ani, o parte dintre tineri au încercat să găsească o cale de scăpare din "Poiană", spațiul lor de viață în care sunt captivi. Dar, treptat au început să renunţe la speranţa că vor scăpa vreodată de aici. Acum, Thomas trebuie să pună cap la cap fragmente din trecutul său pentru a găsi un indiciu de a scăpa din acest labirint plin de primejdii.


Datele filmului

Regia: Wes Ball
Scenariul: Noah Oppenheim, bazat pe cartea SF The Maze Runner de James Dashner
Imaginea: Enrique Chediak
Montajul: Dan Zimmerman
Muzica: John Paesano

În distribuţie: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Jacob Latimore, Patricia Clarkson

Durata: 2 h şi 05 minute (125 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, mister, SF
Anul apariţiei: 2014
Producători: 20th Century Fox, Gotham Group
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul prezintă povestea lui Jep Gambardella, un scriitor cu un farmec aparte, care acum în pragul bătrâneţii este sedus de pasiunile şi amintirile frumoase din Roma tinereţii sale.
Un film românesc având la bază nuvela "Moara cu noroc" a scriitorului Ioan Slavici.
Acţiunea filmului are loc în Brăila, la sfârşitul secolului al 19-lea, când Imperiul Otoman se întindea de la Delta Dunării până în Liban. Chiralina şi Chira, mamă şi fiică, sunt două femei foarte frumoase, prinse în mrejele unei vieţi pline de plăceri.
Filmul spune povestea unei organizaţii super secrete de spionaj care recrutează un copil de stradă, nerafinat dar promiţător, pe care îl supune unui program de instruire pentru a deveni un superspion.
Filmul prezintă povestea lui Khumba, un pui de zebră care s-a născut cu dungi negre doar pe jumătate din corp. Acest lucru pare să-l afecteze, deoarece dungile negre sunt mândria oricărei zebre.
Acţiunea filmului are loc în anul 1987, într-un mic post de santinelă aflat la graniţa dintre Yugoslavia şi Albania.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema