Ediţia în limba română
  / Filme

  The Legend of Hercules - Legenda lui Hercule (2014)

  Gen: acţiune, aventură

  The Legend of Hercules este un film american în regia lui Renny Harlin. Din distribuţie fac parte: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan şi Liam McIntyre.

  În anii 1200 î.e.n., în Grecia Antică, în noaptea când soţul ei, regele Amphitryion (Scott Adkins), sărbătorea victoria asupra unui regat vecin, regina Alcmene (Roxanne Mckee), soţia lui, concepe un băiat al cărui tată era Zeus. Copilul va purta numele Alcides, dar mama sa îl va numi în secret Hercule. El era copilul dorit de regină pentru a birui tirania regelui şi a aduce pacea în regat. Dar, Hercule (Kellan Lutz), îndrăgostit de Hebe (Gaia Weiss), prinţesa Cretei, atrage mânia tatalul său, regele Amphitryion, care îl trimite să se alăture armatei sale din Egipt, iar pe Hebe i-o acordă fratelui sau mai mare, Iphicles (Liam Garrigan). Când Hercule află cine este tatăl lui real şi care îi este destinul, el va avea de ales: să fugă cu iubirea lui, prinţesa Hebes, sau să lupte asemenea unui erou.

  Datele filmului

  Regia: Renny Harlin
  Scenariul: Daniel Giat, Giulio Steve, Renny Harlin, Sean Hood
  Imaginea: Sam McCurdy
  Montaj: Vincent Tabaillon
  Muzica: Tuomas Kantelinen
  În distribuţie: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Liam McIntyre

  Durata: 1 h şi 39 min (99 min)

  Categorie: acţiune, aventură
  Anul apariţiei: 2014
  Producător: Millennium Films
  Ţara: Statele Unite
  Limba: engleză
  DE ASEMENEA ÎN SECŢIUNEA FILME

  Filmul relatează doi ani din viaţa fostului star de la Hollywood, Grace Kelly, acum căsătorită cu Prinţul de Monaco, Rainier III. Mariajul lor, aparent fericit, trece printr-o criză, pe care Grace o simte foarte puternic. Toate acestea se întâmplă pe fondul disputei din 1962, dintre Prințul Rainier şi liderul Franţei, Charles De Gaulle, privind controlul mass-media din Monaco. Gen: biografie, dramă. Anul apariţiei: 2014.
  Gustave H. este excentricul portar de la marele hotel The Grand Budapest Hotel din perioada interbelică. O fostă iubită a lui Gustave din tinereţe, este găsită moartă în camera ei de hotel. Suspectat de crimă şi de furtul unul tablou renascentist foarte valoros, Gustave va trebui să treacă prin nenumărate aventuri pe fundalul schimbărilor dramatice de pe continent. Gen: comedie, dramă. Anul apariţiei: 2014.
  Carla Campbell, o frumoasă văduvă italiancă, şi-a crescut fata, timp de 20 de ani, cu ajutorul cecurilor trimise de "taţii" fetei, caporalul Phil Newman, segentul Justin Young şi locotenentul Walter Braddock. Cu aceştia, în decurs de zece zile, Carla avusese o aventură în tinereţe, fără ca ei să ştie unul de altul. Dar, viaţa Carlei se complică brusc, când primeşte vestea de la cei trei foşti soldaţi că vor veni în San Forino (unde locuieşte Carla), pentru o reuniune a foştilor camarazi. Şi, bineînţeles, fiecare dintre ei doreşte, în secret, să-şi cunoască fata. Gen: comedie. Anul apariţiei: 1968.
  Acţiunea filmului are loc în anul 1987, într-un mic post de santinelă, la graniţa dintre Yugoslavia şi Albania. Când locotenentul Safet Pasic află ca are o boală cu transmitere sexuală, el nu mai trece pe acasă, motivând că armata albaneză pregăteşte un atac asupra Yugoslaviei. Pe când camarazii lui sapă tranşee, soldatul Sinisa se implică într-o relaţie periculoasă chiar cu soţia locotenentului, iar cel mai bun prieten al lui, Ljuba, decide să părăsească armata. Dar, în curând, situaţia va scapa de sub control. Gen: acţiune, comedie, dramă. Anul apariţiei: 2006.
  Nader este căsătorit cu Simin, având o fiică de 11 ani. Cu toate că sunt bine situaţi social, Simin doreşte să plece în altă ţară pentru a-i asigura un alt viitor fiicei lor. Neajungând la nici un acord în această privinţă, Simin se mută la părinţii ei. Dar, pentru a avea grijă de casă şi de tatăl lui, bolnav de Alzheimer, Nader este nevoit să o angajeze pe Razieh. Datorită nevoii disperate de bani, Razieh acceptă acest serviciu fără să-l consulte pe temperamentalul ei soţ. Curând, evenimente neprevăzute vor zdruncina vieţile tuturor. Gen: dramă. Anul apariţiei: 2011.
  © 1991-2014 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® este Marcă Înregistrată | Condiţii de utilizare