Ediţia în limba română
  Filme / Filme 2014

  The Legend of Hercules - Legenda lui Hercule (2014)

  Gen: acţiune, aventură

  The Legend of Hercules este un film american în regia lui Renny Harlin. Din distribuţie fac parte: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan şi Liam McIntyre.

  În anii 1200 î.e.n., în Grecia Antică, în noaptea când soţul ei, regele Amphitryion (Scott Adkins), sărbătorea victoria asupra unui regat vecin, regina Alcmene (Roxanne Mckee), soţia lui, concepe un băiat al cărui tată era Zeus. Copilul va purta numele Alcides, dar mama sa îl va numi în secret Hercule. El era copilul dorit de regină pentru a birui tirania regelui şi a aduce pacea în regat. Dar, Hercule (Kellan Lutz), îndrăgostit de Hebe (Gaia Weiss), prinţesa Cretei, atrage mânia tatalul său, regele Amphitryion, care îl trimite să se alăture armatei sale din Egipt, iar pe Hebe i-o acordă fratelui sau mai mare, Iphicles (Liam Garrigan). Când Hercule află cine este tatăl lui real şi care îi este destinul, el va avea de ales: să fugă cu iubirea lui, prinţesa Hebes, sau să lupte asemenea unui erou.

  Datele filmului

  Regia: Renny Harlin
  Scenariul: Daniel Giat, Giulio Steve, Renny Harlin, Sean Hood
  Imaginea: Sam McCurdy
  Montaj: Vincent Tabaillon
  Muzica: Tuomas Kantelinen
  În distribuţie: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Liam McIntyre

  Durata: 1 h şi 39 min (99 min)

  Categorie: acţiune, aventură
  Anul apariţiei: 2014
  Producător: Millennium Films
  Ţara: Statele Unite
  Limba: engleză
  DE ASEMENEA ÎN SECŢIUNEA FILME 2014

  Filmul relatează doi ani din viaţa fostului star de la Hollywood, Grace Kelly, acum căsătorită cu Prinţul de Monaco, Rainier III. Mariajul lor, aparent fericit, trece printr-o criză, pe care Grace o simte foarte puternic. Toate acestea se întâmplă pe fondul disputei din 1962, dintre Prințul Rainier şi liderul Franţei, Charles De Gaulle, privind controlul mass-media din Monaco. Gen: biografie, dramă. Anul apariţiei: 2014.
  Gustave H. este excentricul portar de la marele hotel The Grand Budapest Hotel din perioada interbelică. O fostă iubită a lui Gustave din tinereţe, este găsită moartă în camera ei de hotel. Suspectat de crimă şi de furtul unul tablou renascentist foarte valoros, Gustave va trebui să treacă prin nenumărate aventuri pe fundalul schimbărilor dramatice de pe continent. Gen: comedie, dramă. Anul apariţiei: 2014.
  Acţiunea filmului are loc la câţiva ani de la evenimentele din filmul Rise of the Planet of the Apes. În acest timp, maimuţele au devenit mai numeroase şi mai inteligente. Dar, existenţa lor este ameninţată de un grup de oameni supravieţuitori ai devastatorului virus dezlănţuit în urmă cu opt ani. Forţele lor sunt într-un echilibru, dar ambele părţi se pregătesc de un război care va decide cine va stăpâni Pământul. Gen: acţiune, dramă, SF. Anul apariţiei: 2014.
  Filmul Godzilla (2014) îşi desfăşoară acţiunea în timpurile actuale, prezentând monstrul Godzilla ca o forţă gigantică şi înspăimântătoare a naturii, care ameninţă cu distrugerea umanităţii. În faţa acestei forţe teribile, întunecate, aroganţa ştiinţifică a omenirii va fi spulberată, umanitatea trebuind să-şi găsească eroii pentru a putea invinge şi supravieţui. Gen: acţiune, aventură, fantezie. Anul apariţiei: 2014.
  Spider-Man este un tânăr orfan care a căpătat puteri uimitoare după ce a fost muşcat de un păianjen modificat genetic. Acum, el îşi foloseşte puterile pentru a lupta împotriva răufăcătorilor din New York. Dar când începe să caute informaţii despre trecutul tatăl său, el va trebui să se confrunte cu noi duşmani foate puternici. Gen: acţiune, aventură, fantezie. Anul apariţiei: 2014.
  © 1991-2015 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® este Marcă Înregistrată | Condiţii de utilizare