Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Judecătorul (film, 2014)

Dramă.

The Judge este o dramă în regia lui David Dobkin, după un scenariul de Nick Schenk şi Bill Dubuque, după o poveste de Nick Schenk şi David Dobkin. Din distribuţie fac parte: Robert Downey, Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Vincent D'Onofrio, Jeremy Strong, Dax Shepard, Billy Bob Thornton şi Leighton Meester.

Hank Palmer (Robert Downey Jr.) este un avocat de succes din Chicago. Când fratele său Glen (Vincent D'Onofrio) îl sună, comunicându-i că mama lor a murit, Hank se întoarce la casa lui din copilărie, în Indiana pentru a participa la înmormântare. Acasă, Hank îşi descoperă tatăl, judecătorul Joseph Palmer (Robert Duvall), bolnav de Alzheimer.

Cu toate că nu mai are demult relaţii bune cu acesta, el va trebui să treacă peste resentimente şi să-l apere în instanţă de acuzaţia de omor. Astfel, Hank va descoperi adevărul din spatele acestui caz, dar şi secretul şi luptele din familia sa.


Datele filmului

Regia: David Dobkin
Scenariul: Nick Schenk, Bill Dubuque, după o poveste de Nick Schenk, David Dobkin
Imaginea: Janusz Kamiński
Montajul: Mark Livolsi
Muzica: Thomas Newman

În distribuţie: Robert Downey, Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Vincent D'Onofrio, Jeremy Strong, Dax Shepard, Billy Bob Thornton, Leighton Meester

Durata: 2 h şi 21 minute (141 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: drama
Anul apariţiei: 2014
Producători: Warner Bros., Big Kid Pictures, Team Downey
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

După ce s-a retras din jocul mortal, uciderea pe bază de contract, John Wick suferă o mare tragedie atunci când soţia sa moare de o boală necruţătoare. Singur şi pătruns de durere, el mai are o singură alinare: un cateluş adorabil, de care se ataşează enorm.
Acţiunea filmului se petrece într-o zonă împădurită din Texas, unde Joe Ransom, un fost condamnat care intră în tot felul de necazuri datorită unui temperament incontrolabil, lucrează în domeniul forestier.
Filmul continuă povestea lui Katniss Everdeen care este de acord să unească districtele din Panem pentru a porni o rebeliune împotriva tiranicului Capitol.
În anul 2086, armata unei speciii extraterestre foarte avansate tehnologic, numită Formics, atacă Pământul cu intenţia de a distruge omenirea.
Filmul este inspirat din viaţa lui Nat Arem, un jucător profesionist de poker care, folosind metode statistice, a ajutat la descoperirea înşelătoriilor din pokerul online.
Jessie îşi pierde într-un accident logodnicul şi copilul nenăscut. Rămânând imobilizată într-un cărucior, pentru a se recupera, ea se întoarce în Louisiana pentru a locui cu tatăl ei, Leon, în casa veche a copilăriei în care mama ei a murit.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema