Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Casa magică (film, 2013)

Animaţie, aventură, familie.

The House of Magic este un film de animaţie în regia lui Jeremy Degruson şi Ben Stassen, după un scenariu de James Flynn, Dominic Paris şi Ben Stassen, după o poveste de Ben Stassen. Din distribuţie fac parte (voce): Cinda Adams, Edward Asner, George Babbit, Murray Blue şi Emily Blunt.

Thunder, o pisicuţă abandonată de proprietarii ei, caută adăpost în urma unei furtuni într-un conac misterios deţinut de bătrânul Lawrence, un magician blajin, şi locuit de o gamă uimitoare de păpuşi mecanice. Nu toată lumea este încântată de apariţia lui Thunder, mai ales Jack Rabbit şi Maggie Mouse care nu doresc ca pisicuţa să facă parte din lumea magică al lui Lawrence.

Dar, lucrurile se vor înrăutăţi brusc pentru toată lumea când Danny, nepotul mercantil al lui Lawrence, pune la cale vânzarea casei. Astfel, Thunder împreună cu noii ei tovarăşi, vor trebui să acţioneze pentru a-şi salva căminul.


Datele filmului

Regia: Jeremy Degruson, Ben Stassen
Scenariul: James Flynn, Dominic Paris, Ben Stassen, după o poveste de Ben Stassen
Muzica: Ramin Djawadi

În distribuţie (voce): Cinda Adams, Edward Asner, George Babbit, Murray Blue, Emily Blunt

Durata: 1 h şi 25 minute (85 minute)

Categorie: animaţie, aventură, familie
Anul apariţiei: 2013
Producători: nWave Pictures, Studio Canal International, Anton Capital Entertainment (ACE)
Ţara: Belgia
Limba: engleză, franceză, germană




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Carmen este o fată în vârstă de zece ani, căreia, în urma unor investigaţii medicale obişnuite, i se descoperă o boală necruţătoare. Împreună cu mama ei, Carmen ajunge la un spital din Bucureşti.
Matthew Lane se afla la volanul camionetei sale îndreptându-se către casă. Cu el se afla Cass, fiica sa în vârstă de 9 ani. Dorind să ia o plăcintă, el face o scurtă oprire dar, când se întoarce la camioneta, nu-şi mai găseşte fiica.
Steve Rogers/Captain America lucrează în Washington D.C. pentru agenţia de spionaj S.H.I.E.L.D. Când Nick Fury, directorul agenţiei, este împuşcat de misteriosul asasin Winter Soldier, Steve Rogers este considerat tradător de către organizaţie.
Inspirat din evenimentele reale ale anului 2009, când nava Maersk Alabama a fost deturnată de piraţii somalezi, filmul narează povestea dramatică a căpitanului de marină Richard Phillips, luat ostatic de către piraţii somalezi conduşi de Abduwali Muse.
Acţiunea filmului are loc în regiunea Brianza, Lombardia. În ajunul Crăciunului, un chelner care se întorcea noaptea de la muncă, unde servise la gala unei prestigioase şcoli private, este lovit de o maşină. Şoferul fuge, lăsându-l pe chelner grav accidentat pe stradă.
Carlos duce o viata dublă: are o viaţă socială obişnuită, în care el este cel mai renumit croitor din Granada, dar şi o altă viaţă secretă, în care el este un canibal care se hrăneşte cu femeile pe care le doreşte dar nu le poate avea.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema