Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Uimitorul Om-Păianjen (film, 2014)

Acţiune, aventură, fantezie.

The Amazing Spider-Man 2, regizat de Marc Webb, este un film cu supereroi, care continua povestea pesonajului Spider-Man din filmul The Amazing Spider-Man din anul 2012. Din distribuţie fac parte: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti şi Sally Field.

Peter Parker (Andrew Garfield) este în secret Spider-Man, un tânăr orfan care a căpătat puterile uimitoare ale păianjenilor după ce a fost muşcat de un păianjen modificat genetic. Acum, el îşi foloseşte puterile pentru a lupta împotriva răufăcătorilor din New York, încercând sa facă societatea mai bună.

Dar, când ajutat de prietenul său Harry Osborn (Dane DeHaan), începe să caute informaţii despre trecutul tatăl său, el va trebui să se confrunte cu noi duşmani foate puternici Max Dillon/Electro (Jamie Foxx) şi Aleksei Sytsevich/The Rhino (Paul Giamatti), realizând de fapt, că cel mai mare duşman al său este societatea misterioasă Oscorp.


Datele filmului

Regia: Marc Webb
Scenariul: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner
Imaginea: Daniel Mindel
Montajul: Pietro Scalia, Elliot Graham
Muzica: Hans Zimmer
În distribuţie: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore, Paul Giamatti, Sally Field

Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, aventură, fantezie
Anul apariţiei: 2014
Producători: Marvel Enterprises, Columbia Pictures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Un film german de aventuri în regia lui Philipp Stölzl, după un scenariul de Jan Berger, bazat pe romanul The Physician al scriitorului Noah Gordon.
JR, un tânăr de 19 ani, închis pentru delicvenţe minore, învață rapid realitățile dure ale vieții din închisoare. În timp scurt, el îşi dă seama că pentru a rezista în închisoare are nevoie de protecţie.
Scenaristul Mads, 34 de ani, are o relaţie de zece ani, aparent trainică, cu Marie, la care s-a mutat recent. Dar, curând începe să fie cuprins de îndoieli cu privire la viaţa sa.
Acţiunea filmului are loc într-o şcoală internat pentru surdo-muţi, băieţi şi fete. Un baiat timid ajuns la acest internat încearcă să-şi găsească loc în acest mediu în care operează un grup de crimă organizată care se ocupă cu jaful şi prostituţia.
Marc este un auditor fiscal din Paris care are o misiune profesională într-un orăşel de provincie. El o cunoaşte pe Sylvie şi îşi petrec împreună timpul conversând şi plimbându-se pe străzi, şi sfârşind prin a se îndrăgosti unul de altul.
După ce, în urmă cu patru ani, şi-a părăsit soţia franţuzoaică, Maria, şi copiii, Ahmad, un bărbat iranian, se reîntoarce în Franţa pentru a da curs divorţului intentat de soţie.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema