Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Ţestoasele Ninja (film, 2014)

Acţiune, aventură, comedie, SF.

Teenage Mutant Ninja Turtles este un film de acţiune SF în regia lui Jonathan Liebesman, după un scenariu de Josh Appelbaum, André Nemec şi Evan Daugherty, bazat pe cartea de desene animate Teenage Mutant Ninja Turtles realizată de Peter Laird şi Kevin Eastman.

Din distribuţie fac parte: Megan Fox, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard, William Fichtner, Danny Woodburn, Will Arnett, Johnny Knoxville şi Tony Shalhoub.

Acţiunea filmului are loc în New York City, unde întunericul stăpâneşte oraşul cuprins de crime. Responsabil de toate aceste fărădelegi este Shredder (William Fichtner), şeful The Foot Clan, care controlează cu o mână de fier totul, de la poliţie până la politicieni.

Cele patru ţestoase-fraţi, Donatello (Jeremy Howard), Rafael (Alan Ritchson), Leonardo (Pete Ploszek) şi Michelangelo (Noel Fisher) suferă o mutaţie extraordinară în urma contactului cu o substanţă radioactivă. Astfel, ele capătă o formă umanoidă, puteri deosebite, mânuind cu dexteritate diferite arme, transformându-se în războinici ninja extraordinari.

Astfel, aceste tinere ţestoase ninja împreună cu April O’Neil (Megan Fox), prietena lor reporter, şi cameramanul ei Vern Fenwick (Will Arnett) vor porni lupta pentru a salva oraşul şi a descoperi planul diabolic al lui Shredder.


Datele filmului

Regia: Jonathan Liebesman
Scenariul: Josh Appelbaum, André Nemec, Evan Daugherty, bazat pe cartea de desene animate Teenage Mutant Ninja Turtles de Peter Laird, Kevin Eastman
Imaginea: Lula Carvalho
Montajul: Joel Negron, Glen Scantlebury
Muzica: Brian Tyler

În distribuţie: Megan Fox, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard, William Fichtner, Danny Woodburn, Will Arnett, Johnny Knoxville, Tony Shalhoub

Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, aventură, comedie, SF
Anul apariţiei: 2014
Producători: Paramount Pictures, Nickelodeon Movies, Platinum Dunes
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

În anul 2029, John Connor, liderul Rezistenţei umane, conduce războiul împotriva roboţilor. În bătălia de la Los Angeles, este înştiinţat de către armata sa, că Skynet îl va ataca pe două fronturi, trecut şi viitor, şi acest lucru va schimba soarta războiului.
Ted se căsătoreşte în cele din urmă cu Tami-Lynn, prietena lui din primul film, şi împreună iau decizia de a avea un copil. Deoarece Ted este doar un ursuleţ de pluş, el merge la cel mai bun prieten al său, John Bennett pentru a-l ruga să fie donator pentru inseminarea artificială.
Irving Rosenfeld, un escroc specializat în manipularea încrederii oamenilor şi Sydney Prosser, partenera sa, sunt constrânşi de agentul FBI Richie DiMaso să conlucreze într-o operaţiune de pătrundere în lumea influentă a politicienilor şi a mafiei.
Tarzan, este un tânăr bărbat care de mic copil a fost crescut de gorile, fiind singurul supravieţuitor în urma prăbuşirii în junglă a avionului în care se afla împreună cu părinţii lui.
Isabelle este o tânără de 17 de ani foarte frumoasă. Aflată în vacanţă cu familia ei în sudul Franţei, ea decide să aibă prima experienţă sexuală cu Felix, un tânăr german pe care îl cunoaşte acolo.
După mult aşteptata împăcare cu fosta sa soţie, fostul agent sub acoperire Bryan Mills credea că toate vor fi bune şi frumoase. Dar, când fosta sa soţie este ucisă şi el este acuzat de crimă, Bryan este răvăşit şi cuprins de furie.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema