Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Stretch (film, 2014)

Acţiune, comedie, thriller.

Stretch este o comedie de acţiune în regia lui Joe Carnahan, după un scenariu de Jerry Corley, Rob Rose şi Joe Carnahan. Din distribuţie fac parte: Patrick Wilson, Chris Pine, Brooklyn Decker, Ed Helms, Jessica Alba şi James Badge Dale.

Kevin (Patrick Wilson), poreclit Stretch, ar fi dorit să fie actor dar tot ce a reuşit a fost să fie şofer de limuzină în Los Angeles. Falit, are deja o datorie de 6000 dolari la jocurile de noroc, datorie pe care trebuie să o plătească până la miezul nopţii. Ca atare, trebuie să se descurce cumva, altfel se va alege cu câteva oase rupte, sau mai rău.

După unele peripeţii neplăcute, este nevoit să-şi folosească ultima sa zi la acest loc de muncă făcând anumite comisioane pentru Karos (Chris Pine), un miliardar ciudat care i-a promis banii pentru achitarea datoriei. Dar, lucrurile sunt mult mai complicate: Karos este urmărit de FBI şi de răufăcătorii de la concurenţă.


Datele filmului

Regia: Joe Carnahan
Scenariul: Jerry Corley, Rob Rose, Joe Carnahan
Imaginea: Yasu Tanida
Montajul: Kevin Hale
Muzica: Ludwig Göransson

În distribuţie: Patrick Wilson, Chris Pine, Brooklyn Decker, Ed Helms, Jessica Alba, James Badge Dale

Durata: 1 h şi 34 minute (94 minute)
Format: 2,35 : 1

Categorie: acţiune, comedie, thriller
Anul apariţiei: 2014
Producători: Universal Pictures, Blumhouse Productions, IM Global
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Filmul narează povestea stranie şi uluitoare a vieţii lui Benjamin Button, un copil care se naşte cu înfăţişarea şi bolile specifice unui om în vârstă, dar care se dezvoltă invers, parcurgând viaţa de la bătrâneţe la tinereţe.
La o petrecere, un tânăr pune ochii pe o fată. Ea este reticentă şi distantă, dar el face tot ce îi stă în putinţă pentru a o convinge să se împrietenească cu el.
Filmul prezintă ultima zi din viaţa lui Oscar Grant, un tânăr de culoare de 22 de ani care, în primele ore ale dimineţii Anului Nou 2009, a fost împuşcat mortal de un ofiţer de poliţie în staţia de metrou Fruitvale din Oakland, California.
Vincent este un veteran din Vietnam căruia îi plac cam mult bautura şi jocurile de noroc, şi care acum, la bătrâneţe, a rămas fără bani şi fără perspective.
Susan Cooper este un analist CIA, aparent neimportant şi modest, având o muncă de birou, dar care se află în spatele celor mai periculoase misiuni ale agenţiei.
Piratul Burger-Beard caută ultima pagină a unei cărţi magice care face ca numeroasele puteri malefice scrise în ea să prindă realitate.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema