Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

St. Vincent (film, 2014)

Comedie.

St. Vincent este o comedie în regia şi scenariu lui Theodore Melfi. Din distribuţie fac parte: Bill Murray, Melissa McCarthy, Chris O'Dowd, Naomi Watts şi Jaeden Lieberher.

Vincent (Bill Murray) este un veteran din Vietnam căruia îi plac cam mult bautura şi jocurile de noroc, şi care acum, la bătrâneţe, a rămas fără bani şi fără perspective. Lucrurile se schimbă când noua sa vecină, Maggie (Melissa McCarthy), o mamă divorţată, are nevoie de cineva care să aibă grijă de Oliver (Jaeden Lieberher), fiul ei în vârstă de 12 ani.

Astfel, Vincent, contra unei sume de bani, se angajează să aibă grijă de băiat. Treptat, între Vincent şi Oliver ia naştere o prietenie neaşteptată care îi va maturiza pe fiecare, iar lui Vincent îi va fi de folos când viaţa va lua o întorsătură rea pentru el.


Datele filmului

Regia: Theodore Melfi
Scenariul: Theodore Melfi
Imaginea: John Lindley
Montajul: Sarah Flack, Peter Teschner
Muzica: Theodore Shapiro

În distribuţie: Bill Murray, Melissa McCarthy, Chris O'Dowd, Naomi Watts, Jaeden Lieberher

Durata: 1 h şi 42 minute (102 minute)
Format: 1,85 : 1

Categorie: comedie
Anul apariţiei: 2014
Producători: Chernin Entertainment, Crescendo Productions, Goldenlight Films
Ţara: Statele Unite
Limba: engleză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Susan Cooper este un analist CIA, aparent neimportant şi modest, având o muncă de birou, dar care se află în spatele celor mai periculoase misiuni ale agenţiei.
Piratul Burger-Beard caută ultima pagină a unei cărţi magice care face ca numeroasele puteri malefice scrise în ea să prindă realitate.
Un mesaj criptic îl trimite pe James Bond într-o misiune la Mexico City şi, în cele din urmă, la Roma, unde o întâlneşte pe Lucia, frumoasa văduvă a unui criminal infam.
În anul 1993, într-un liceu dintr-un mic orăşel are loc un accident teribil în timpul unui joc, The Gallows (Spânzurătoarea), în care un băiat pe nume Charlie este omorât.
Travis este un tanar din New York care nu poate dormi noaptea. El haladuieste prin oras, pana cand ii vine o idee: daca tot nu poate sa doarma, ar putea sa castige niste bani din asta. Asadar se angajeaza sofer de taxi in tura de noapte.
În urma evenimentelor şocante desfăşurate în filmul Sinister, Courtney Collins, o tânără mamă foarte protectoare, se mută într-o casă din mediul rural. Dar, această casă este chiar locul unde sălăşuieşte spiritul răului, împreună cu spiritele fantomă pe care le comandă.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema