Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Samba (film, 2014)

Comedie, dramă.

Samba este o dramă-comedie în regia şi scenariul lui Olivier Nakache şi Eric Toledano. Din distribuţie fac parte: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim şi Izïa Higelin.

Samba (Omar Sy), un imigrant din Senegal, se află în Franţa de zece ani, timp în care a lucrat diferite munci umilitoare. Când dosarul lui de rezidenţă este refuzat, este arestat şi aruncat într-un centru de detenţie pentru imigranţi ilegali.

Alice (Charlotte Gainsbourg), pentru a trece peste un moment dificil la serviciul principal, şi-a luat un al doilea serviciu, cu fracțiune de normă, la biroul de imigranţi. Fiind nouă în această muncă şi împotriva sfatului colegei sale Manu (Izia Igelin), ea se implică personal în cazul lui Omar.

Când Samba este eliberat, dar putând fi oricând expulzat din Franţa, el o caută pe Alice, luptând să rămână în Franţa, iar Alice să-şi recapete viaţa înapoi.


Datele filmului

Regia: Olivier Nakache, Eric Toledano
Scenariul: Olivier Nakache, Eric Toledano, bazat pe Samba pour la France Delphine Coulin
Imaginea: Stéphane Fontaine
Montajul: Dorian Rigal-Ansous
Muzica: Ludovico Einaudi

În distribuţie: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Izïa Higelin

Durata: 2 h (120 minute)

Categorie: comedie, dramă
Anul apariţiei: 2014
Producători: Quad Productions, Ten Films, Gaumont
Ţara: Franţa
Limba: franceză




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

După sfârşitul Războiului Civil, un nou guvern este la putere în Irlanda. În 1932, după zece ani de exil forţat în Statele Unite, Jimmy Gralton se întoarce acasă în Irlanda pentru a-şi ajuta mama la fermă.
Un echipaj de vikingi este prins într-o furtună teribilă şi corabia lor este zdobită. Ei eşuează pe coasta regatului Alba. Captivi în adâncul unui teritoriu inamic, singura lor scăpare este să ajungă la cetatea vikingă Danelagh.
Filmul prezintă ascensiunea atletului Milkha Singh, pornind de la copilăria sa din Punjab marcată de războiul indo-pakistanez, apoi, perioada de sărăcie când nu avea nici un adăpost, intrarea în armata indiană unde este remarcat după ce câştigă un concurs de alegări (...)
Jimmy Conlon, zis şi "Groparul", este un asasin al mafiei care acum, la vârsta de 55 de ani, este un alcoolic bântuit de crimele sale.
Kai, un tânăr proscris japonezo-britanic, trăieşte în satul Ako condus de aristocratul Asano Naganori. Cu toate că nu a fost primit în clanul samurailor condus de Oishi, Kai este un foarte bun luptător, fiind îndrăgostit de Mika, fiica lui Asano.
Acţiunea filmului se desfăşoară în anul 2028 în Statele Unite, când robotica şi tehnologia dronelor dezvoltată de compania OmniCorp, este folosită intensiv la câştigarea războaielor din străinătate.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema