Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Joc riscant (film, 2013)

Crimă, dramă, thriller.

Runner Runner este un thriller american în regia lui Brad Furman. Din distribuţie fac parte: Justin Timberlake, Gemma Arterton, Anthony Mackie şi Ben Affleck. Filmul este inspirat din viaţa lui Nat Arem, un jucător profesionist de poker care, folosind metode statistice, a ajutat la descoperirea înşelătoriilor din pokerul online.

Richie Furst (Justin Timberlake), un student la Princeton care avea o afacere cu un site de poker online, îşi joacă şi pierde toţi banii pentru taxele şcolare. Bănuind ca a fost înşelat de magnatul jocurilor de noroc online, Ivan Block (Ben Affleck), Richie pleacă în Costa Rica să-l întâlnească pe acesta.

Remarcând inteligenţa lui Richie, Ivan Block îi face o propunere de nerefuzat. Dar, contactat de FBI, Richie va trebui să joace jocul cel mai tare.


Datele filmului

Regia: Brad Furman
Scenariul: Brian Koppelman, David Levien
Imaginea: Mauro Fiore
Montaj: Jeff McEvoy
Muzica: Christophe Beck
În distribuţie: Justin Timberlake, Gemma Arterton, Anthony Mackie, Ben Affleck

Durata: 1 h şi 31 min (91 min)
Format: 2,35 : 1

Categorie: crimă, dramă, thriller
Anul apariţiei: 2013
Producători: Appian Way, Double Feature Films, New Regency Pictures
Ţara: Statele Unite
Limba: engleza




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Jessie îşi pierde într-un accident logodnicul şi copilul nenăscut. Rămânând imobilizată într-un cărucior, pentru a se recupera, ea se întoarce în Louisiana pentru a locui cu tatăl ei, Leon, în casa veche a copilăriei în care mama ei a murit.
Patru iluzionişti talentaţi sunt cooptaţi de către un binefăcător necunoscut, pentru a forma una dintre cele mai tari echipe de iluzionism. În timpul spectacolelor care le susţin, ei vor jefui o bancă, iar banii furaţi îi vor împărţi publicului.
Jack primeşte de la un călugăr nişte boabe de fasole magice. Într-o noapte când acasă la Jack îşi găsise refugiul prinţesa Isabelle, una dintre boabele de fasole încolţeşte, trasformându-se într-un vrej imens, ridicând-o pe Isabelle la cer în lumea mitică a giganţilor.
Jack Ryan, fost locotenent din armata americană din Afganistan, lucrează acum sub acoperire pe Wall Street ca analist financiar. În realitate, el este agent CIA care caută tranzacţii financiare suspecte ce ar putea indica o activitate teroristă.
Cinci bărbaţi casătoriţi închiriază un apartament pe care, în mod discret, îl folosesc pentru fantezii sexuale cu diferite amante. Dar, lucrurile se complică când în apartament este găsit cadavrul unei femei necunoscute.
Genialul industriaş miliardar Tony Stark, cel care a inventat costumul-armură Iron Man, luptă înpotriva unui inamic a cărui rază de acţiune nu cunoaşte limite.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema