Filme online, desene animate, documentare, cinema.
Cinema

Quod erat demonstrandum (2014)

Dramă.

Quod erat demonstrandum este o dramă în regia şi scenariul lui Andrei Gruzsniczki. Din distribuţie fac parte: Sorin Leoveanu, Ofelia Popii, Florin Piersic Jr., Virgil Ogăşanu, Tora Vasilescu, Marc Titieni, Paul Ipate, Dorian Boguţă, Lucian Ifrim, Medeea Marinescu, Alina Berzunţeanu şi Mihai Călin.

Acţiunea filmului are loc în anul 1984, când matematicianul Sorin Parvu (Sorin Leoveanu) decide, fără a avea permisiunea autorităţilor statului român din acea perioadă, să-şi publice o lucrare de cercetare într-o revistă a unei universităţi din Statele Unite. Această decizie va provoca un şir de evenimente care îi vor implica pe toţi cei din jurul lui.


Datele filmului

Regia: Andrei Gruzsniczki
Scenariul: Andrei Gruzsniczki
Imaginea: Vivi Dragan Vasile
Montajul: Dana Bunescu

În distribuţie: Sorin Leoveanu, Ofelia Popii, Florin Piersic Jr., Virgil Ogăşanu, Tora Vasilescu, Marc Titieni, Paul Ipate, Dorian Boguţă, Lucian Ifrim, Medeea Marinescu, Alina Berzunţeanu, Mihai Călin

Durata: 1 h şi 47 minute (107 minute)
Culoare: Alb/Negru

Categorie: dramă
Anul apariţiei: 2014
Producător: ICON Production
Ţara: România
Limba: română




TE-AR MAI PUTEA INTERESA

În 1998, Keith Michaels se afla în straturile rarefiate ale lumii: plin de duh, sexy, un englez la Hollywood care tocmai câştigase un premiu Oscar. Cincisprezece ani mai târziu, inspiraţia îl părăsise, era divorţat şi falit.
O poveste de război a cărei acţiune se desfăşoară imediat după Primul Război Mondial, în urma Bătăliei de la Gallipoli, sau Batalia Dardanelelor (1915-1916) din Turcia.
Când o rasă extraterestră invadează Pământul, învingând armatele omenirii, o unitate de luptă neinstruită şi slab echipată este trimisă într-o misiune sinucigaşă împotriva extratereştrilor.
În 1993, Joe Doucett, un director de publicitate, este răpit şi ţinut izolat într-o cameră de hotel. Aflând prin intermediul televizorului ca este acuzat de uciderea fostei sale soţii şi că fiica lui a fost dată spre adopţie, el îşi petrece următorii 20 de ani plănuindu-şi răzbunarea.
Acţiunea serialului este dezvoltată în jurul a doi fraţi aflaţi la închisoarey: Lincoln şi Michael. Lincon este condamnat la moarte prin electrocutare pentru o crimă care nu a comis-o, iar Michael, ajuns la închisoare în mod deliberat, elaborează un plan pentru a-şi salva fratele.
Filmul se concentrează pe ultimii doi ani din viaţa Prinţesei Diana, după divorţul de Prinţul Charles. Prinţesa Diana se simte singură şi nefericită.

Explore Global Info TV

Filme online, desene animate, documentare, emisiuni, cinema